IKEA traži menadžere za buduću robnu kuću u Hrvatskoj

50

ikea-visualIKEA raspisuje natječaj za zapošljavanje menadžmenta svoje buduće robne kuće u Zagrebu, priopćeno je iz te tvrtke.

Natječaj je otvoren od 8. do 28. travnja, a zainteresirani se mogu prijaviti na web stranici www.ikeaandme.hr koja će biti aktivna od početka natječaja, za šest pozicija unutar menadžmenta robne kuće te za dodatne dvije pozicije specijalista.

Predviđeno je kako bi proces selekcije trebao završiti do kraja lipnja.

U IKEA-i ističu da je riječ o prvom koraku zapošljavanja, a da bi brojnije zapošljavanje trebalo biti nekoliko mjeseci prije otvorenja robne kuće u Zagrebu.

Otvorenje je planirano za drugu polovicu 2012. godine dok bi radovi trebali početi u drugoj polovici ove godine, na lokaciji u blizini naplatnih kućica na autocesti u Ivanjoj Reci.

IKEA u svijetu ima 127.000 zaposlenika u 41 zemlji, a u svojim robnim kućama nudi sve za dom na jednom mjestu. Prepoznata je kao dobar poslodavac, a rezultat toga vidljiv je i u niskom broju odlazaka iz tvrtke – prosječni staž zaposlenika u tvrtki IKEA na globalnoj razini je sedam godina, a veliki broj zaposlenika je u tvrtki cijeli svoj profesionalni vijek, kaže se u priopćenju.

U Hrvatskoj, IKEA je prisutna kroz svoje dvije kompanije i trenutačno zapošljava 21 zaposlenika na poslovima marketinga, prevođenja, financija i računovodstva, nekretnina, upravljanja rizicima i drugih. (H)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here