Njegovana kosa hrvatskih misica u suradnji s Philipsom

50

miss-universe-hr-2011_2Media produkcija pod vodstvom Vladimira Kraljevića počela je s pripremama za jedan od najprestižnijih izbora ljepote, Miss Universe Hrvatske 2011., u sklopu kojeg se održalo snimanje promo razglednice s dvadeset i tri natjecateljice i Philipsovim SalonDry Pro i SalonStraight&Curl proizvodima za kosu

U ugodnoj oazi stila i elegancije hotela Westin, Media produkcija pod vodstvom Vladimira Kraljevića u suradnji s Philipsom započela je s pripremama za jedan od najprestižnijih izbora ljepote Miss Universe Hrvatske 2011., priopćeno je danas iz hrvatske podružnice Philipsa.

Kako ovo događanje s dugogodišnjom tradicijom želi ići ukorak s trendovima i namjerava pružiti vrhunski doživljaj svim fanovima izbora ljepote pa tako i svojim natjecateljicama, Media produkcija upravo je s poznatim brendom za njegu kose Philips sklopila suradnju kako bi sve misice tijekom samih priprema i finalnog natjecanja imale besprijekorne trendy frizure i zdravu, njegovanu kosu.

miss-universe-hr-2011_1Tako su u dvorani Maksimir mnogi mogli uživati u snimanju promo razglednice koja je istodobno istaknula žensku ljepotu i profesionalne rezultate Philipsovog sušila za kosu SalonDry Pro HP4997, te aparata za ravnanje kose SalonStraight&Curl HP8290 koji će bez sumnje pomoći svim natjecateljicama da se predstave u najboljem svijetlu na finalnom izboru za Miss Universe Hrvatske 2011., 02. srpnja na Hrvatskoj televiziji.

Najljepša Hrvatica s istaknutom gracioznosti, potencijalom, stilom te predanosti radu i ciljevima 12. rujna imat će priliku posjetiti Sao Paulo u Brazilu i očarati stručni ocjenjivački sud ne samo svojom lijepom pojavom i individualnošću već i neizbježnim modnim dodatkom – stiliziranom, bujnom i njegovanom kosom.

philips-hp4997_1Najlaganije sušilo za rezultat kao u salonu
Jedan od najlaganijih sušila za kosu nije bez razloga zavrijedio titulu SalonDry Pro. Jedinstvene postavke ovog sušila poput snage od 2000W i iznimno laganim motorom na izmjeničnu struju osigurava sušenje kose kao u salonu. Dodatnu prednost nad ostalim sušilima na tržištu osigurava šest prilagodljivih postavki za brzinu i temperaturu kao i vrlo uzak usmjerivač za precizno oblikovanje koji uz pomoć CoolShot tehnologije učvršćivanja frizure, keramičkim elementom te regeneriranje ionima čini ovaj proizvod neizbježnim pomagalom u svakom domu.

philips-hp8290Ravno i kovrčavo u jednom potezu
Ako ste oduvijek željeli imati proizvod koji omogućava različite stilove frizura tada je SalonStraight&Curl aparat za ravnanje kose upravo za vas. Pravi ključ uspjeha ovog svestranog keramičkog aparata za ravnanje i uvijanje kose su zaobljeni krajevi za savršene uvojke i prekrasnu valovitu kosu te digitalne postavke temperature koje jamče izrazito glatku kosu. SalonStraight&Curl s profesionalnom temperaturom od 220C, CoolShield i EHD+ tehnologijom te brzim zagrijavanjem od 30 sekundi neophodan je proizvod ako želite profesionalno izrađenu ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu.

Novi modeli uređaja za oblikovanje kose mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirne cijene pojedinog modela su:
• HP4997 – 429 Kn
• HP8290 – 449 Kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here