Novi identitet piva Carlsberg

60

carlsberg-perfection-is-never-easy-largeJedan od najpoznatijih svjetskih pivskih premium brendova, Carlsberg, započeo je proces globalnog repozicioniranje koje ima za cilj osigurati veću prepoznatljivost na svim tržištima, priopćeno je danas iz tvrtke Carlsberg Croatia.

Carlsbergov vizualni identitet je moderniziran, distribucijski kanali prošireni, a novo pakiranje je uvedeno na više od 140 tržišta. Brend ima i novi slogan – That calls for a Carlsberg.

S obzirom da Carlsberg ima namjeru postati najbrže rastuća globalna pivska kompanija, kaže se u priopćenju, repozicioniranje ističe bogatu tradiciju proizvodnje piva tijekom koje je kvaliteta uvijek bila na prvom mjestu.

Uz tradiciju i kvalitetu, naglašena je i inovativnost koja je vodila Carlsberg od njegovog osnutka 1847. godine. O tome svjedoči i otkriće metode za proizvodnju prvog čistog kvasca nazvanog saccharomyces carlsbergensis krajem 19. stoljeća, koji je revolucionalizirao proizvodnju piva u svijetu.

Iz tvrtke ističu kako veliku pažnju poklanjaju znanstvenom razvoju usmjerenom na unaprjeđenje kvalitete piva te da je znanstveni tim grupacije Carlsberg razvio novu vrstu pivskog ječma pod nazivom Null-LOX. Posebnost ovog prirodnog proizvoda je u tome što osigurava bolju pjenu i dužu svježinu piva.

“Hrvatska je jedno od 140 tržišta grupacije Carlsberg koje će se priključiti ovoj globalnoj inicijativi. Kako bi hrvatske potrošače što bolje upoznali s tradicijom i kvalitetom brenda, Carlsberg Croatia će se u novoj komunikaciji brenda fokusirati na ova ključna područja. Komercijalne aktivnosti na hrvatskom tržištu odnose se na oglašavanje i prodajne aktivnosti u kafićima”, poručuju iz Carlsberga Croatia.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here