Otvoren Konzum Cvjetni

47

konzum-cvjetni-002-largeKonzum je danas otvorio svoju najveću trgovinu u centru Zagreba u sklopu poslovno-stambenog centra Cvjetni na razini -1.

Na ukupno 800 m² prodajne površine nalazi se ponuda od više od 10.000 artikala. Radno vrijeme prodavaonice je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata te nedjeljom od 8 do 19 sati, što će svim kupcima omogućiti kvalitetnu kupnju u centru grada radnim danom kao i vikendom.

Ponuda nove prodavaonice uključuje odjele gotove hrane, delikatese, voća i povrća, vinoteke, pekarnice, eko hrane, internacionalne kuhinje, slatkiša, kozmetike, proizvoda za čistoću, kao i cvijeća te suvenira. Trgovina će zapošljavati ukupno 40 djelatnika koji će se pobrinuti za kvalitetnu i ljubaznu uslugu.

Na dan otvorenja prvi kupci su nagrađeni poklonom, a sve je dočekala atraktivna akcijska ponuda. Uz sve navedeno novi Konzum Cvjetni omogućit će svim kupcima plaćanje računa po najnižoj naknadi na tržištu te uštedu vremena i novca.

Ujedno, kao i u svim ostalim prodajnim mjestima, omogućit će se i sakupljanje bodova i ostvarivanje popusta uz MultiPlusCard karticu, a za svaki plaćeni račun za režije kupac automatski dobiva pet MultiPlusCard bodova.

Otvorenjem ovog prodajnog mjesta Konzum će dati doprinos dodatnom unapređenju ukupne maloprodajne ponude u samom središtu glavnog grada te će omogućiti kvalitetnu kupnju prehrambenih i neprehrambenih artikala na jednom mjestu na najatraktivnoj lokaciji u Zagrebu, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here