Prijenosni DVD reproduktor iz Philipsa

53

philips-pd7032_2Za sve ljubitelje putovanja koji teško podnose odvajanje od svojih omiljenih igrica i filmova Philips je predstavio prijenosni DVD reproduktor s dvojnim zaslonom koji svaki automobil pretvara u oazu dnevnog boravka i čini svako putovanje zabavnim iskustvom

Novi Philipsov prijenosni DVD reproduktor PD7032 s dva LCD zaslona širokog formata omogućuje nesmetano i udobno gledanje najomiljenijih filmova, crtića, foto albuma ali i igranje igrica gdje god se nalazili.

Uz takve napredne karakteristike novi Philipsov DVD reproduktor predodređen je postati najjačim oružjem protiv dosade, nervoze ili lošeg raspoloženja koji su neizbježna pojava uslijed dugih putovanja.

Za potpunu zabavu u automobilu ovaj DVD reproduktor dimenzija 199 x 38 x 153 mm i težine 1 kg sadrži podršku DivX koja omogućuje uživanje u videozapisima i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske hitove.

Kompatibilan s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu može reproducirati sadržaje s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD diskova, te osigurava slušanje glazbe u MP3-CD, CD i CD-RW formatu.

Dodatna pogodnost je priključak za stereo slušalice uz koji više nećete morati raditi kompromise u odabiru glazbenog žanra s ostalim suputnicima već maksimalno uživati u vlastitom izboru.

Zahvaljujući dva TFT LCD zaslona dijagonale 18 cm, dvije igrače konzole te posebnom kompletu s CD igricama, novi DVD reproduktor tvrtke Philips na jednostavan način udvostručuje zabavu dok putujete i obogaćuje iskustvo uživanja u zabavnim sadržajima.

Kako bi se osigurali od uobičajenih smetnji pri dugim vožnjama poput prekida napajanja ili zaustavljanja gledanja sadržaja Philips je osmislio ovaj uređaj da pamti gdje ste stali i nastavlja reprodukciju točno od scene na kojoj se reprodukcija prekinula što samim time pridonosi lakoj primjeni i čini putovanja znatno jednostavnijima.

Ne nedostaju niti dodatne značajke za udobnost i jednostavnost korištenja s adapterom AC/DC, adapterom za automobil i trakom za montiranje koji zajedno s LCD zaslonom na zadnjem djelu suvozačevog sjedala stvaraju ugođaj vlastitog doma uz koji ćete poželjeti da putovanje nikada ne prestane.

Novi model DVD reproduktora može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirna cijena je 1500 Kn.


PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here