Subrina: Tradicionalna, a moderna

847

subrina-58_novaU Ilirijinom asortimanu boja za kosu nalaze se Subrina Saten, Subrina Charm njegujuća krema za bojenje i Subrina Creme color krema za bojenje kose.

Boje za kosu Subrina Saten visoke su kvalitete te su rezultat dugogodišnjeg znanja i iskustva stručnjaka Ilirije na području kozmetike za njegu kose. Boje za kosu Subrina Saten nude široku paletu s 28 nijansi, od prirodnih do modernih, intenzivnih boja, koje odlično prekrivaju sijedu kosu.

Potpuno uravnotežen sistem boje i njege omogućava vrlo postojane i intenzivne boje te glatku i njegovanu kosu.

Obnovljena linija boja za kosu Subrina Charm sadrži hranjivo ulje avokada bogato vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama koje kosu jača i vraća joj izgubljenu vlagu i sjaj.

Osuvremenjena formulacija brine se za intenzivnu i postojanu boju koja potpuno prekriva sijedu kosu, također u širokoj paleti nijansi.

Subrina Creme color krema za bojenje kose nudi dugotrajnu postojanost boje na kosi, lijepe, izrazite i sjajne nijanse, prirodan izgled obojene kose i prirodne te moderne nijanse.

Budući da se sve nijanse Subrine Creme color mogu međusobno miješati, široka paleta boja omogućuje postizanje skoro bezgraničnog broja tonova. Subrina boje za kosu nalaze se na policama dm-a, Kauflanda, Mercatora, Spara, Muellera, KTC-a i NTL Grupe.

“Boje za kosu Subrina preporučujemo trgovcima jer pokrivaju različite cjenovne rangove i potrebe potrošača”, poručuju iz Ilirije.

3 COMMENTS

    • poštovani imate divne proizvode subrina boje za kosu super sam bila zadovoljna tom bojom,koju sam tokom prošle godine kupovala boju br 8/8 siva i super mi bila boja,kupovala sam u miler u osijeku,ali ima i dalje tih boja al te koja meni paše nema rečeno mi da je neče biti! a jedino sa tom bojom sam postigla željeni ton,! recite mi molim gdje u Osijeku ima kupiti te boje subrina? moj kontakt 0917225063,srdačan pozdrav sa poštovanjem dunja štraub.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here