Desperados – pivo koje oslobađa divlju stranu zabave

204

desperados-033-l-largeDesperados, vrhunsko pivo s okusom tekile, dolazi u posebno dizajniranoj boci od 0,33 l

Karlovačka pivovara predstavila je još jedan poseban proizvod – Desperados, vrhunsko lager pivo s okusom tekile. Desperados odlikuju savršen omjer tradicionalnog okusa najboljih piva i egzotičnog okusa tekile uz udio alkohola od 5,9%, zlatna boja i intenzivan miris.

Desperados je pakiran u atraktivnu, posebno dizajniranu bocu od 0,33 l kako bi uživanje u njemu direktno iz boce bilo jedinstven doživljaj.

Desperados je namijenjen, prije svega, mlađim ljudima željnim dobrog provoda i lude zabave. Ovaj međunarodno poznat proizvod odlično će upotpuniti večernji izlazak, trenutke s prijateljima učiniti još zabavnijima te osloboditi divlju stranu zabave.

“Karlovačka pivovara prvenstveno je predana zadovoljenju potreba svojih potrošača, a jedan od načina je proširenje portfelja proizvoda – ovaj put predstavljamo Desperados, vrhunsko pivo s okusom tekile. Desperados je svjetski poznat proizvod, a siguran sam da će se novi atraktivan okus svidjeti i hrvatskim potrošačima. Desperados je odlično piće za zabave s društvom, večernja druženja i izlaske”, izjavio je predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

Desperados je novi član portfelja Karlovačke pivovare od svibnja 2011. godine, a potrošačima je dostupan od sredine svibnja u odabranim kafićima i trgovinama diljem Hrvatske.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here