Hrvatski vinari na sajmu “London wine fair 2011”

26

london-wine-fair-logo-midiU organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Sektora za trgovinu te u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja na sajmu vina u Londonu od 17. do 19. svibnja će se predstaviti 14 tvrtki i 2 Udruge (Vinistra i Vina Liburna – Udruga vinara Zadarske županije) iz područja proizvodnje vina, priopćeno je u ponedjeljak iz HGK.

Na površini od 120 m² štanda I60 izlagat će sljedećih 25 proizvođača vina: Agrokor vina, Arman, Badel 1862, Benvenuti TO, Degrassi, De Georgiis, Galić, Jako vino, Katunar vinarija, Korta Katarina, Kozlović, Krauthaker, Kutjevo, OPG Božo Bačić, OPG Šime Škaulj, Roxanich, Saints hills, Suha punta, Trapan vina, Veralda, Vina Matošević, Vinarija vinski vrh, Vinarija Zdjelarević, Sveučilište u Zadru i Zlatan Otok.

London wine fair vodeći je međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači prezentiraju kompletan pregled svjetskog tržišta. Ova sajamska manifestacija je predvodnik u različitim trendovima i proizvodima što je i glavni cilj ovog središnjeg sektorskog sajma, navode iz HGK.

1 COMMENT

  1. Štovani gradonačelniče,javljamo Vam se u ime članova DŠR Gorači, a vnzeao uz natječaj raspisan za udruge grada Čabra. Naime, i naše društvo predalo je zahtjev, ali nam isti nije odobren. Kako nismo dobili pismeni niti usmeni odgovor telefonski smo kontaktirali gđu Mariju Janeš koja nam je ljubazno odgovorila da naš zahtjev nije odobren iz razloga jer isti nije u funkciji općeg dobra te kako smo se trebali na vrijeme informirati o načinu izrade zahtjeva. Slijedom navedenog proizlazi da nam zahtjev za nabavku športske opreme (lopte,reketi,mreže,..) nije odobren, ali da smo tražili pomoć za organizaciju jednonoćne zabave gdje alkohol teće u potocima sigurni smo da bi isti bio prihvaćen. Bez uvrede, ali samo želimo znati koje su udruge i za koji projekt dobile sredstva te koliko. Zašto nam zahtjev nije dobro formuliran kad smo predali sve što se u natječaju tražilo, čak i više od toga (povijest društva, ostvareni projekti, planirani budući projekti i projekt s troškovnikom za koji smo i tražili fin.sredstva u iznosu od 6.850,00 kn). Koji su bili kriteriji odabira udruga za donaciju financijskih sredstava?Da sada smo sav športski inventar, koji posjedujemo u udruzi, izradili sami svojim radom i svojim financijskim sredstvima (pikado, stolni nogomet, stolni tenis, golovi za veliki i mali nogomet te klupe za nogometno igralište). Nikad nam nitko nije financijski pomagao, osim prilikom organizacije tradicionalnog turnira u boćanju, i to Ramljak, Tušek d.o.o., ZR Zidar, Caffe bar Medo, Limes, OPG Turk, Creator i HDZ Čabar kojima se ovim putem iskreno zahvaljujemo.Nadamo se da ćete nam razjasniti naše nedoumice. Sa štovanjem, DŠR Gorači

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here