Juicy Vita – novi vitaminski napitak

119

juicy-vita-naranca-largejuicy-vita-limun-largeJuicy Vita ukusan je i zdrav vitaminski napitak koji sadrži čak 10 vitamina te isključivo prirodne arome i bojila

Za sve one koji se brinu o svom zdravlju, žele se bolje osjećati ili jednostavno traže osvježenje, Jamnica je u svom asortimanu pripremila nešto drugačije. Asortimanu svojih proizvoda ovog je proljeća priključila jednog posebnog člana – novi napitak u granulama pod nazivom Juicy Vita.

Juicy Vita ukusan je i zdrav vitaminski napitak koji sadrži čak 10 vitamina te isključivo prirodne arome i bojila.

Osim osvježenja koje nam pruža, Juicy Vita nadoknađuje i manjak vitamina u prehrani što je dobra vijest za sve one koji često konzumiraju obroke siromašne nutritivnim vrijednostima.

Priprema ovog napitka brza je i jednostavna: u 2 dl vode potrebno je dodati 15 grama napitka, promiješati i uživati u vitaminskoj rapsodiji. Da priča ipak ne bi bila toliko jednostavna, morate se odlučiti za jedan od dva okusa u kojima nam dolazi Juicy Vita: naranča ili limun.

Prvo pakiranje Juicy Vite dostupno na tržištu je 15 gramska vrećica namijenjena ugostiteljstvu, pa za sada ovaj napitak možete potražiti u svom omiljenom kafiću.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here