Kozmo najuspješnija drogerija na Facebooku

28

kozmo-facebook-largeLanac drogerija Kozmo ima najposjećeniju Facebook stranicu u kategoriji kozmetičke industrije te drugu u cjelokupnoj trgovačkoj djelatnosti u Hrvatskoj, s više od 50.000 fanova, priopćeno je danas iz Kozma.

Jubilarnog pedeset tisućitog fana Kozmo je nagradio prigodnim poklon paketom, a jučer je pokrenuo i veliki Obiteljski nagradni natječaj za ostale fanove.

Kozmo se kroz redovite aktivnosti na ovoj društvenoj mreži, ističu iz tvrtke, želi dodatno približiti kupcima pa svakodnevno komunicira različite promotivne akcije i vijesti (otvaranje poslovnica, promotivne i humanitarne aktivnosti te druge projekte), pokreće nagradne igre isključivo za Facebook članove, a najavljuje i  partnerske promotivne aktivnosti, prezentacije novih proizvoda ili prezentacije sezonskih proizvoda.

“Naši se kupci upravo preko Facebooka pravovremeno informiraju o svim popustima i akcijama te novostima u asortimanu što ima direktan pozitivan utjecaj na prodajne rezultate. Ipak, glavna je prednost Facebooka dvosmjerna komunikacija, jer putem njega dobivamo vrijedne povratne informacije od naših kupaca te sukladno njihovim željama i prijedlozima planiramo naše aktivnosti”, izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

Da su društvene mreže postale ključno mjesto gdje korisnici izgrađuju svoje mišljenje o proizvodima i uslugama te ih koriste za informiranje o trenutnim aktivnostima, pokazao je i nedavni primjer projekta Kozmo Smiley.

Za obaranje svjetskog rekorda u formiranju najvećeg ljudskog smileyja Kozmo je prijave prikupljao upravo preko Facebook i web stranica te uspio srušiti rekord s ukupno 768 sudionika.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here