Nova receptura Dr. Oetker proizvoda za pomoć pri ukuhavanju slatke zimnice

299

dzemfix-2-1Za jednostavnu i brzu pripremu svježih domaćih džemova

Proljeće i ljeto donose šarenilo različitih vrsta sezonskog voća, poput jagoda, marelica, trešanja, višanja te raznog bobičastog voća.

Istraživanje, koje je Dr. Oetker proveo o navikama korištenja aditiva prilikom ukuhavanja, pokazalo je kako je potrošačima najbitnija brzina ukuhavanja te snaga učvršćivanja. Kako većina ljudi uživa u domaćim džemovima, ali nemaju dovoljno vremena kako bi ih kuhali satima, Dr. Oetker predstavlja:

Dr. Oetker Džemfix Extra 2:1 idealan je za pripremu izrazito voćnih marmelada, džemova i želea, sadrži voćni sastojak za želiranje – pektin, a potrebno je dodati duplo manje šećera od tradicionalnog načina pripreme (na 1250 g voća ide 1/2 kg šećera) te su potrebne samo tri minute kuhanja čime se štedi vrijeme i novac.

Dr. Oetker Džemfix Extra 2:1 može se koristiti sa svježim ili smrznutim voćem, a za pripremu želea može se koristiti i svježe iscijeđeni voćni sok.

Nova poboljšana receptura Dr. Oetker Džemfixa Extra 2:1 pomoći će i početnicima da brzo i jednostavno naprave slatku zimnicu i svježe voće pretvore u neodoljive marmelade, džemove i želee.

zelirni-secerDr. Oetker Želirni šećer Extra 2:1 služi za pripremu voćnih džemova, marmelada i želea bez dodavanja šećera. Također sadrži pektin, koji se dobiva iz jabuka i citrusnog voća.

Ima idealan omjer sredstva za želiranje i šećera što omogućava jednostavnu i brzu pripremu. Jedno pakiranje Dr. Oetker Želirnog šećera Extra 2:1 (500 g) koristi se za 1250 g voća ili 750 ml voćnog soka.

Preporučena MPC Dr. Oetker proizvoda za ukuhavanje iznosi:
Dr. Oetker Džemfix Extra 2:1 – 5,90 kn
Dr. Oetker Želirni šećer Extra 2:1 – 15,50 kn

2 COMMENTS

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here