Popusti na sve osvježivače zraka na Kozmo srijedi

113

Ljubitelji toplih proljetnih dana i prirode koja je sad u punom cvatu dašak proljeća žele prenijeti u svoj dom, a to će najlakše učiniti uz pomoć osvježivača prostora različitih vrsta.

Bez obzira na to jesu li automatski, električni ili u spreju, ili možda u obliku mirisnih svijeća, osvježivači u trenu životni prostor čine ugodnijim i ljepšim, a širok izbor različitih mirisa zadovoljava svačiji ukus.

kozmo-srijeda-osvjezivaci-zraka-cijeneŠiroku ponudu osvježivača prostora kupci će pronaći u Kozmu, koji ih ove srijede časti popustom od 30 posto na tu kategoriju proizvoda.

Osjet mirisa jedan je od ljudskih najosjetljivijih receptora pa na ukupan dojam prostora u kojem se boravi u vrlo velikoj mjeri utječu upravo njegov miris i svježina.

Nažalost, mnogo je uzroka ustajalog zraka i lošeg mirisa, poput kućnih ljubimaca, mirisa iz kuhinje ili kupaonice ili dima cigareta.

Osim toga, ustajao zrak prepun je alergena i onečišćenja koji nepovoljno utječu na zdravlje onih koji dugo borave u zatvorenim prostorima pa je iznimno važno odabrati kvalitetan osvježivač zraka koji će ukloniti neugodne mirise i poboljšati kvalitetu zraka.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here