Predstavljen program HOK-a Obrtnik & partner

63

visa-obrtnicka-kartica-midiU sklopu programa svim obrtnicima – članovima HOK-a izdaje se Visa obrtnička kartica koju će uskoro primiti na kućne adrese

Čelnici Hrvatske obrtničke komore (HOK) i partnerskih tvrtki predstavili su u ponedjeljak program Obrtnik & partner koji će obrtnicima omogućiti popuste i pogodnosti pri kupnji roba i usluga i tako im olakšati poslovanje.

U sklopu programa svim obrtnicima – članovima HOK-a izdaje se Visa obrtnička kartica koju će uskoro primiti na kućne adrese. Kartica objedinjuje ulogu identifikacijske kartice HOK-a i platežne kartice za kupnju roba i usluga u Hrvatskoj i inozemstvu te je temelj za ostvarivanje popusta i raznih pogodnosti.

Izdaje ju Zagrebačka banka, koja uz Croatia osiguranje, T-HT i VELPRO, s HOK-om sudjeluje u provedbi projekta Obrtnik & partner.

U HOK-u očekuju da će se pridružiti i druge tvrtke. Za obrtnike koji nisu njezini klijenti Zagrebačka banka izdala je prepaid obrtničku karticu koja je prva poslovna kartica te vrste u Hrvatskoj. (Bankamagazin)

1 COMMENT

  1. Na izradu kartica i reklamiranje programa obrtnik-partner utrošeno je brdo novca, tako da sad HGK i Zagrebačka banka mogu uvaljivati kartice obrtnicima koji su u blokadi već pola godine. NJIH NITKO NIJE UPITAO KAKO PREŽIVLJAVAJU.A sjetite se da obrtnik nema mjesečnu plaću i da mu se blokira baš sve što mu sjedne na račun.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here