Prihvati izazov Tisak media centra

76

tisak-media-centar-largeTisak media centar tijekom lipnja slavi treći rođendan i u slavljeničkom je raspoloženju odlučio nagraditi svoje vjerne kupce.

Kako bi se uz to i dobro zabavili, organizirao je i nagradnu igru Prihvati izazov u kojoj oni najsretniji i najspretniji mogu osvojiti bonove u Konzumu u protuvrijednosti od ukupno 30.000 kuna.

Svaki od tri tjedna koliko traje nagradna igra, Tisak media centar će osmisliti zadatak za svoje kupce, a prvi izazov Pogodi koja je knjiga ljubiteljima dobrog štiva neće predstavljati problem jer potrebno je otkriti iz koje je knjige poznatog brazilskog pisca sljedeći citat: “Kad nešto zaista želiš, cijeli svijet se uroti da to i dobiješ”.

U preostalim izazovima Pogodi koja je pjesma i Pogodi koji je film, kao što i sam naziv govori, kupci trebaju saznati kojem filmu ili pjesmi pripada pripremljeni isječak. Svaki tjedan sudionici mogu osvojiti po 10.000 kuna.

Točne odgovore i osobne podatke s brojem računa obavljene kupovine u Tisak media centrima, u minimalnom iznosu od 50 kuna, potrebno je poslati SMS-om na broj 60060 ili na govorni automat broj 065800808. Svi nagradni zadaci u ovom zabavnom izazovu, kao i detalji nagradne igre, mogu se pronaći i na www.tisakmedia.hr.

Uz dobru zabavu i bogate nagrade, Tisak media centar kupcima nudi i široku paletu multimedijalnih proizvoda – od knjiga, CD-a i DVD-a, do igračaka, opreme za školu, te igrica i konzola za igranje, kao i ostale inovativne usluge kao što su TISAKfoto, Tisakcopy, Tisak Print&Go i Tisak&coffee.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here