Tisak media centar – mjesto za obiteljsko druženje

145

tmc_obiteljska_stanica_3Tisak media centar u Arena centru u Zagrebu ove subote postao je mjesto obiteljske zabave i druženja u veseloj radionici Obiteljska stanica.

Mnoštvo klinaca koji su u društvu roditelja posjetili radionicu dobili su zadatak nacrtati mamu, naravno, uz stručnu pomoć tate. Od malih umjetničkih djela nastao je veliki plakat, a sve to pod budnim okom nastavnice likovne kulture Nede Golubić.

Tisak media centar posvetio je cijeli mjesec svibanj obitelji, pa tako svake subote u Arena centru od 17 sati roditelji imaju priliku provesti ugodne trenutke s djecom kroz igru i zabavu uz razne aktivnosti.

Drugu svibanjsku subotu obilježit će ljubav što će biti i tema dječjih crteža koje će zajedno s roditeljima izrezati u puzzle uz pomoć akademskog slikara Tomislava Buntaka. Naravno, zabava će se nastaviti  kroz sastavljanje tih istih puzzli.

Koliko truda treba za pripremu jednog časopisa djeca mogu saznati u radionici Obiteljske novine koja će se održati 21. svibnja. Uz pomoć dr. sc. Danijela Labaša, pročelnika odjela komunikologije na Hrvatskim studijima, klinci će pripremiti vlastiti dječji časopis.

Na posljednjoj likovnoj radionici 28. svibnja djeca će zajedno s roditeljima od različitih materijala izraditi kravatu, a bit će organizirana u suradnji s neprofitnom ustanovom Academia Cravatica.

Obiteljskom stanicom Tisak media centar želi potaknuti roditelje i djecu na međusobnu komunikaciju, igru i druženje kroz niz radionica u kojima djeca mogu pokazati svoje talente i kreativnost. Svi radovi nastali u ovoj veseloj kreativnoj radionici bit će izloženi u Tisak media centru, a sve sudionike očekuje i mali poklon.

Osim mnogo zabave i nagrada koje Tisak media osigurava svojim posjetiteljima, u atraktivno uređenim prostorima mogu se kupiti razni multimedijalni proizvodi, od knjiga i časopisa, glazbenih CD-a, DVD-a, filmova, te igara i igraćih konzola.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here