Usluga Metro Drive In dostupna i u Dubrovniku

33

METRO Cash & Carry nastavlja daljnju ekspanziju te za profesionalne kupce iz najjužnije hrvatske županije otvara prvi METRO DRIVE IN u Dubrovniku.

metro-drivein-logoOvim objektom i najnovijom uslugom METRO omogućuje profesionalnim kupcima iz sektora ugostiteljstva, trgovine te drugih djelatnosti, brzu i jeftinu opskrbu proizvodima koji su potrebni za njihovo svakodnevno poslovanje.

METRO DRIVE IN počeo je s radom u četvrtak, 12. svibnja 2011., a poslovnim subjektima s područja Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije omogućuje optimiziranje poslovanja te dodatne uštede vremena i sredstava.

Objekat je smješten u ulici Ćira Carića bb – Lapad u Dubrovniku, a profesionalnim kupcima je omogućen lagan pristup objektu. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka u vremenu od 6:00 do 14:00 sati, a roba se kupcima isporučuje u roku od dva dana od trenutka zaključenja narudžbe u splitskom veleprodajnom centru.

METRO DRIVE IN je podružnica METRO-centra u Splitu, tj. platforma za isporuku prethodno naručene robe iz splitskog veleprodajnog centra.

“Proizvode koje kupci naručuju, naše osoblje u splitskom centru priprema za isporuku, a logistička služba isporučuje u dubrovački DRIVE IN. Posebno ističemo implementaciju HACCP-a tokom cijelog procesa isporuke proizvoda u DRIVE IN objekt. Jamčimo da će svi svježi proizvodi tijekom cjelokupnog procesa isporuke, od splitskog METRO-centra do DRIVE INA biti transportirani u skladu s HACCP-a načelima”, ističu iz Metroa.

Pritom pojašnjavaju kako se svježe meso, voće i povrće, duboko zamrznuti i mliječni proizvodi prevoze u najmodernijim dostavnim vozilima opremljenim hladnjačama, a po dolasku u DRIVE IN, skladište se u posebnim komorama za hlađenje kako bi zadržali svoju svježinu, odnosno zdravstvenu ispravnost u skladu s najvišim standardima.

Metro je početkom 2011. uspješno prošao audit certifikacijske kuće SGS Adriatica d.o.o. po normi ISO 22000:2005 te mu je dodijeljen certifikat na period od tri godine, do 2013., ističu iz Metroa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here