Završena nagradna igra Megglea: VW Golf u rukama sretne dobitnice

12

meggle-nagradna-igra-izvlacenje-largeTvrtka Meggle Hrvatska uručila je danas u salonu automobila Remix d.o.o. glavnu nagradu svoje nagradne igre, automobil Volkswagen Golf VI, sretnoj dobitnici iz Sesveta, Romani Grabovac.

Nagradna igra Megglea trajala je u periodu od 1. veljače do 30. travnja 2011. s nagradnim fondom od 138 tisuća kuna.

U tom razdoblju podijeljeno je pedesetak tjednih i mjesečnih nagrada, među kojima su najvrjednije bile hladnjak, perilica rublja i perilica posuđa. Ipak, kruna velike nagradne igre bilo je izvlačenje glavne nagrade koje je u prostorijama tvrtke organizatora održano 12. svibnja.

U ovoj su nagradnoj igri mogli sudjelovati svi potrošači koji su s kupljenih Meggle proizvoda u PET ambalaži poslali navedeni kod putem SMS poruke. Tijekom tri mjeseca održavanja nagradne igre poslano je preko 36,5 tisuća sms poruka.

Presretnoj dobitnici glavne nagrade ključeve njenog novog automobila uručili su Ljilja Raguž, voditeljica marketinga Meggle Hrvatske, i direktor tvrtke Remix, Mario Vuković.

“Prije svega zahvaljujem obitelji što redovito piju Meggle proizvode pa smo mogli igrati i naravno dobiti”, istaknula je Romana Grabovac. “Kada me nazvala gospođa iz Megglea bila sam uvjerena da je to neka šala, ali kada sam shvatila da nije – veselju u obitelji nije bilo kraja. Automobil će zamijeniti dosadašnji, koji nas služi već nekoliko godina, te ćemo opet uživati u komforu novog novcatog auta.”

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here