Želite postati uspješan web dizajner? Krenite od Web::Strategije 1011!

35

Upišite sintagmu “web dizajn” u tražilicu i izbacit će 3.270.000 rezultata. Zatim upišite rečenicu “najposjećenije web stranice u Hrvatskoj” i izbacit će vam manje od 500.000 rezultata.

web-strategija-web_vizual_bigBroj web stranica u Hrvatskoj raste svakim danom, kao i broj tvrtki te pojedinaca koji se žele okušati u ovom poslu. Što razlikuje posjećene od zaboravljenih web stranica? Uspješne tvrtke/pojedince u web dizajn branši od onih na rubu opstanka? Jedinstvena regionalna konferencija Web::Strategija 1011 – Frontend naš svagdašnji, koja se održava 16. – 17. 6. 2011. u Zagrebu, odgovorit će na ta pitanja.

Bilo da ste već zaposleni, imate vlastitu tvrtku za web dizajn i development ili ste na samom kraju studija i želite se što prije zaposliti, idealan je trenutak da se uključite u web dizajnersku zajednicu koja će se okupiti na konferenciji Web::Strategija 1011 i tako upoznati svoje buduće kolege, ali i moguće poslodavce.

Predavanja koja će se održati prvog dana (četvrtak) u Hypo centru obuhvaćaju mnoštvo informacija koje će zadovoljiti znatiželju onih koji tek kreću u posao, ali i onih koji se njime bave već duže vrijeme.

Nove trendove u web dizajnu i web developmentu predstavit će uspješni zaposlenici i direktori tvrtki koje se već godinama potvrđuju na regionalnom, ali i međunarodnom tržištu. Popijte s njima kavu u caffe baru Hypo centra te uz ugodne razgovore o predavanjima saznajte njihovu formulu uspjeha ili se prijavite za posao.

Zlatna nagrada Web::Strategije već tradicionalno se dodjeljuje najboljim kreatorima web stranica u regiji, u dvije kategorije: Web inovativnost 2011 i Web upotrebljivost 2011.

Prijavite vlastitu web stranicu, onu od klijenta ili kolege, budući da se kraj prijava – 6. lipnja do 16 sati – polako približava. Na prvom danu konferencije imat ćete priliku upoznati dobitnike, a možda baš Vaša stranica bude među nagrađenima.

Za drugi dan konferencije (petak) u organizaciji Web::Edukacije pripremljene su dvije edukativne radionice koje će se održati u VMD zgradi – Ethical Hacking i SCRUM method.

“Kako se napokon i u hrvatskim tvrtkama počinju koristiti agilne metode razvoja softvera, kao što je SCRUM, pripremili smo seminar na kojem možete naučiti osnove SCRUM-a i kako ga primijeniti. Ako ste imali prilike sami postavljati poslužitelje weba, baze ili nešto slično, sigurno ste se susreli s tim da je netko provalio u Vaš sustav i nanio Vama i Vašim klijentima štetu. Na radionici Ethical Hacking možete saznati kako provjeriti sigurnost Vašeg sustava i kako ga zaštititi korištenjem etičkog hakiranja”, izjavila je Sandra Kušek, voditeljica Web::Edukacije.

Za sve početnike preporučujemo webinare – online škole kojom možete naučiti osnove web dizajna i Adobe Dreamweavera, koje organiziramo u suradnji s najpoznatijom online školom Cognita.

Sponzorirana najava

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here