Adria designu zabranjena uporaba žigova za Turbo limač

71

turbo-limac-large-midiPrivremena zabrana uporabe žigova traje sve do pravomoćnoga okončanja spora između Magme i Adria designa te NCA Investment groupe iz Beograda

Zagrebački Trgovački sud donio je rješenje o privremenoj zabrani Adria designu iz Zagreba raspolaganje i korištenje žigova za Turbo Limač, Budi moj medo, Bearfoot, Boyz Ine, BTS, Bubu, Coconut baby, Coconut girl, Girlz Inc, X-KID, priopćila je danas Magma.

Privremena zabrana uporabe žigova odnosi se na sva područja gdje su zaštićena ili prijavljena prava za zaštitu žigova sve do pravomoćnoga okončanja spora između Magme i Adria designa te NCA Investment groupe iz Beograda.

Navodi se kako to uključuje ali se ne ograničava na otuđenje, opterećenje ili na bilo kakvo drugo raspolaganje ili zalaganje u cijelosti ili djelomično na svim teritorijima kojim su ta prava zaštićena ili prijavljena za zaštitu žiga.

Poziva Adria design da postupi u skladu s rješenjem te odmah prestane koristiti žig Turbo Limač i ostale žigove u svih 29 trgovina. Također očekuju da obavijesti mjerodavna tijela Republike Srbije kako bi obustavila postupak koji je potaknula Adria designa.

Navodi se i kako društvo Magma Int u Republici Srbiji pridržava pravo za nadoknadu već do sada pričinjene štete.

Društvo Magma zaprimilo je 24. lipnja Rješenje o privremenoj mjeri, koju je, kako navodi, 17. lipnja donio Trgovački sud u Zagrebu. (H)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here