Karlovačka pivovara predstavila Desperados

94

desperados-katanicDesperados je vrhunsko, svjetski poznato lager pivo koje odlikuju savršen omjer tradicionalnog okusa najboljih piva i egzotičnog okusa tekile

Sinoćnim velikim tulumom u zagrebačkom klubu Pepermint Karlovačka pivovara predstavila je javnosti Desperados – novi proizvod u svom portfelju.

Plesačice, tetovaže, urbana glazba iz mikseta DJ-eva i rasplesano mnoštvo, među kojima su bili i Iva Šulentić, Nevena Rendeli, Mate Janković iz Masterchefa, Hrvoje Šalković, Maja Šuput te Tina Katanić, zaslužni su za uzavrelu atmosferu u koju se savršeno uklopio i kojoj je zasigurno doprinio Desperados – pivo koje oslobađa divlju stranu zabave, ističu iz karlovačkog proizvođača piva.

Domaćica ovog tuluma bila je poznata voditeljica i pjevačica Ida Prester, a za lude ritmove bili su zaduženi jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva, DJ Bizzo Bodega te DJ Iva Starkova & Symboline.

Zabavu je začinila i Desperados patrola od petnaest djevojaka koje su svima prisutnima u dobrom raspoloženju dijelile ohlađene Desperadose i prigodne poklone, a nastup dviju ‘opasnih’ plesačica, pozivajući sve na ples i divlju zabavu, dodatno je zagrijao ionako već uzavrelu atmosferu.

Desperados je vrhunsko, svjetski poznato lager pivo s okusom tekile koje odlikuju savršen omjer tradicionalnog okusa najboljih piva i egzotičnog okusa tekile uz udio alkohola od 5,9%, zlatna boja i intenzivan miris.

Namijenjen je, prije svega, mlađim ljudima željnim dobrog provoda i dobre zabave, a svojim pakiranjem u posebno dizajniranu bocu od 0,33 l omogućuje uživanje direktno iz boce te time i jedinstven doživljaj.

“Desperados je idealno piće koje će upotpuniti večernje izlaske i lude provode, a želja nam je bila ovim nezaboravnim tulumom to i dočarati. Ideja nam je bila prikazati Desperados u njegovom pravom svjetlu, kao piće koje oslobađa divlju stranu zabave, a sudeći prema atmosferi čini mi se da smo i uspjeli”, izjavio je predsjednik uprave Karlovačke pivovare, Alexander Gerschbacher, koji je također bio na sinoćnjem Desperados tulumu u Pepermintu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here