Kraš proslavio 100. obljetnicu u Eko selu Bratina

278

eko-selo-bratina-0011Najveća hrvatska konditorska kompanija Kraš danas je u Eko parku Bratina sa svojim zaposlenicima i poslovnim partnerima proslavila stotu obljetnicu postojanja, uz brojne sportske i zabavne sadržaje.

Tako je, između ostaloga, održano natjecanje u sportskim i drugim disciplinama kao što su odbojka na travi, stolni tenis i boćanje, potezanje konopa, bacanje kamena s ramena, pilanje trupaca i trčanje u vreći, dok su oni neskloni sportskoj akciji snage odmjeravali u natjecanju u brzom ispijanju piva, jedenju kobasica, karaokama i drugim prigodnim nadmetanjima, izvijestili su danas iz Kraša.

Proslava je okupila i brojna poznata imena iz poslovne javnosti kao što su Ivica i Ivan Todorić iz Agrokora, s kojim Kraš već dugi niz godina uspješno surađuje, te splitski gradonačelnik Željko Kerum, čiji lanac trgovina od samog početka poslovanja na svojim policama nudi Kraševe proizvode.

Ovom je prilikom pred više od 2000 uzvanika prvi je put javno predstavljena ponuda nedavno dovršenog Eko parka Bratina, koji će uz apartmanski smještaj nuditi i niz sadržaja usmjerenih na povezivanje s prirodom, što je svojevrsni hommage jednom od najpopularnijih Kraševih brandova, Životinjskom carstvu. Eko park Bratina prostire se na 450 hektara površine, a investicija je vrijedna 3,5 milijuna eura.

“Bratina je marketinški iskorak Kraša prema našim potrošačima. Taj brend treba čuvati i znati ga održavati. Kraš ove godine slavi 100 godina, a nakon toliko godina i dalje imamo snagu te diktiramo tempo. Ovaj eko park još je jedan od dokaza da smo drukčiji od drugih, da smo s razlogom lideri u regiji. Iako je smješten nedaleko od Zagreba, Eko park Bratina priča ekološku priču i tu želimo mladim generacijama dočarati što to znači živjeti s prirodom”, izjavio je predsjednik Uprave Kraša, Nadan Vidošević.

7 COMMENTS

 1. nešto prekrasno,pravo eko selo,za sve koji vole prirodu i čist zrak,….hvala svima na priredbi i obljetnici koja se tamo obilježavala,jer svi smo oduševljeni i okolinom i trudom oko uređenja eko-sela,….sve pohvale dir.Vidaković i ostalim organizatorima

 2. Bili smo tamo.Prekrasno.Konji,magarci i krave na pašnjaku pred ulazom,a sve životinje čiste i lijepe.Kučice drvene i tople..potočić i mostić,te malena drvena kapelica na uzvizini…izgleda ko gradić iz bajke.
  Svaka pohvala,i puno uspjeha u daljnjem radu našem Krašu!

 3. htjela bih posjetiti park s ekipom..ima li neka internet stranica ili broj telefona gdje se mogu saznati info..
  cijena, radno vrijeme i slično.

  • It is definately a great place to eat altohugh I have only been to the one in Guntersville. I don’t like seafood but they have delicious grilled chicken fingers. I also like the cornbread and slaw.Elizabeth

 4. eKO SELO Eko selo za sve znatiželjnike – eko priroda uz eko selo. Nabavite
  biljku kojom ćete nahraniti životinje? Npr. radić,kupus,kukuruz,pšenicu i td.
  Piju li životinje vodu? Što je to zamka za životinje i da li kućica za ptice može postati zamka? Da li noću eko selo miruje?

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here