Lions festival: Heinekenova kampanja najkreativnija

46

entrance-man-of-the-worldHeineken je na festivalu kreativnosti koji se održava u francuskom Cannesu osvojio sedam nagrada

Proizvođač piva Heineken, vlasnik Karlovačke pivovare, osvojio je sedam prestižnih nagrada na Lions međunarodnom festivalu kreativnosti u Cannesu.

Najviše nagrada osvojila je Heinekenova nova globalna reklamna kampanja “Legends” i reklama “The Entrance” koja se do nedavno prikazivala i u Hrvatskoj.

Heinekenova reklama “The Entrance” osvojila je glavnu nagradu, Zlatnog lava, te Brončanog lava u kategoriji interaktivnih filmova.

“The Entrance” je također osvojio Zlatnog lava za režiju i Srebrnog lava u kategoriji korištenja glazbe u reklami. Reklama “The Date”, također dio kampanje “Legends”, osvojila je brončanu nagradu.

Osim kampanje, nagradu za kreativnost dobila je i Heinekenova revolucionarna digitalna igra StarPlayer koja se može igrati na računalu, iPhone-u i iPod touchu.

Nagrađena je i aluminijska STR boca, posebno dizajnirana i napravljena tako da svijetli u mraku. STR boca osvojila je Srebrnog lava u kategoriji dizajn specijalnih izdanja i promotivnih pakiranja.

Lions međunarodni festival kreativnosti u Cannesu najveći je i najugledniji događaj u području komunikacijske kreativnosti. Ove godine za prestižne nagrade natjecalo se 24.000 prijavljenih projekata.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here