Ljetna sniženja u Avenue Mall centrima i do 70 posto!

61

avenue-mall-akcija-lipanj-2011-largePripremite se na vrijeme, posjetite zagrebački ili novootvoreni Avenue Mall u Osijeku i bezbrižno dočekajte ljetne avanture

Izborite se za najbolje komade, jer porast temperatura označava početak ljetnih sniženja u zagrebačkom i novootvorenom Avenue Mallu u Osijeku.

Uživajte u vrućim cijenama koje su snižene čak i do 70 posto! Odbrojavanje do odlaska na godišnje odmore već je počelo, a vaša garderoba sigurno žudi za osvježenjem. Ne čekajte zadnji trenutak za spremanje na more, jer  bitka počinje 27. lipnja.

Rezervirajte si datum, posjetite zagrebački ili pak osječki Avenue Mall te osigurajte najbolje komade na vrijeme. Ukoliko već niste imali vremena za proljetno osvježenje, ljeto je idealno za obnovu vaše garderobe, ali po mnogo povoljnijim cijenama.

Trgovine u Avenue Mall centrima samo za ovu prigodu su vrtoglavo snizile cijene, a kojima neće moći nitko odoljeti. Ponuda je šarolika poput ljetnih avantura te će posjetitelji svakako pronaći nešto za sebe.

Budite primijećeni, jer ljeto je stvoreno za one slobodnog i avanturističkog duha. Otkrijete modnu ikonu u sebi i prepustite se čarima ljeta uz novi pare, japanke, badić ili pak uskočite u jednostavnu majicu sa zanimljivom porukom zbog koje će se okretati baš svi.

Znamo da volite hodati i plesati bosi, ali ipak u nečemu morate doći do apartmana – obucite si lagane balerinkice ili uživajte u otvorenim cipelicama, jer nikad se ne zna.

Uskočite u prekrasnu lepršavu haljinicu s cvjetnim printom i prepustite se radoznalim pogledima – razigrano poput vaše omiljene hollywoodske glumice.

Zavodljivost i lepršavost potrebno je upotpuniti zanimljivim mirisom koji će svojim citrusnim notama osvježiti ionako već vruće i sparne noći. Ne mislite samo na sebe razveselite i svoje najbliže zgodnim komadom garderobe po izrazito povoljnoj cijeni.

Prije rezervacije putovanja i pakiranja kovčega posjetite zagrebački Avenue Mall na Aveniji Dubrovnik 16 ili pak novootvoreni Avenue Mall u Osijeku u ulici Sv. Leopolda B. Mandića 50a .

Ne čekajte posljednje dane za pripreme za more, izborite se za najbolje ljetne komade prije nego što nestanu sa polica!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here