Nova reklamna kampanja Jane

47

jana-reklamna-kampanja-001Voda čini gotovo dvije trećine ljudskog tijela i upravo zato je važno koju pijemo.

Započeti jutro sa čašom prirodne izvorske vode Jana je najbolje i najjednostavnije što možemo učiniti za sebe i za svoje zdravlje.

Janu karakterizira idealan omjer kalcija i magnezija te pH vrijednost jednaka onoj naše krvi. Pijući čistu izvorsku vodu koristimo sve benefite koje nam je pružila priroda kako bi tijelo hidratizirali i obnovili iznutra, a istovremeno organizam doveli u balans.

Najbolji recept za ljepotu i hidrataciju nije skriven u brojnim preparatima za njegu. Ljepotu i mladost organizma prvenstveno održava  voda.

Upravo o tome govori nova Janina kampanja koju je osmislio kreativni tim Euro RSCG-a, članice Unex Grupe pod vodstvom Krune Serdara. Režiju potpisuje Kras Gančev dok je snimateljica Britta Mangold.

Nova image reklamna kampanja i tri spota s temom hidratacija, detoksikacija i balans sa svojim edukativnim karakterom podsjeća na važnost pijenja dovoljne količine vode te njezinu nezamjenjivu ulogu u našem tijelu kroz “vodene efekte” – na tijelu, otisak dječjih koraka te simboličan vodeni tuš iz boce.

Uz strogu kontrolu kvalitete i svim najboljim što je priroda stvorila s Janom smo sigurni što pijemo. 60% ljudskog tijela je voda i zato je dobro znati kakva je.

Promotivna objava

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here