Novosti iz Dr. Oetkera: Slane i hrskave Ancel grickalice

138

dr-oetker-ancel-triolets-100gDr. Oetker je hrvatskim potrošačima predstavio nove proizvode u svojoj ponudi, jedinstvene hrskave Ancel grickalice proizvedene prema originalnoj tradicionalnoj francuskoj recepturi.

Neodoljive Ancel grickalice svojim su prirodnim sastojcima, bez aditiva i konzervansa, zdrav zalogaj, slanog hrskavog okusa koji jamči užitak i zabavu za cijelo društvo.

Na svakom mjestu, u svako vrijeme, Dr. Oetker Ancel grickalice atmosferu će učiniti još zabavnijom i opuštenijom.

Dr. Oetker Ancel grickalice proizvode se isključivo iz prirodnih sastojaka – brašna, suncokretovog ulja, soli, ječma, kvasca, a jedna vrsta obogaćena je još i sezamom i makom.

Ne sadrže nikakve aditive niti bojila, a zbog svog prirodnog sastava imaju i vrlo nizak udio masnoća, što će zasigurno osvojiti brojne potrošače koji sada mogu bezbrižno uživati u slanim grickalicama.

U asortimanu Dr. Oetker Ancel grickalica nalaze se Jumbo pereci, srednji i mini pereci, Triolets sa sezamom i makom, Snack – Time Mix, Branchettes štapići, slani štapići te Cocktail Mix štapića, pereca i trioleta.

Dr. Oetker Ancel grickalice, namijenjene svima, svojom će kvalitetom, jedinstvenom prirodnom recepturom te atraktivnim zelenim pakiranjima zasigurno postati omiljeni dio rođendanskih proslava, zabava i putovanja.

Dr. Oetker Ancel grickalice mogu se pronaći u trgovinama po preporučenoj MPC od:
Dr. Oetker Ancel Jumbo pereci 16,50 kn
Dr. Oetker Ancel Slani štapići 6,60 kn
Dr. Oetker Ancel Triolets 5,99 kn
Dr. Oetker Ancel Cocktail Mix 7,99 kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here