Persil Active Tabs – nova dimenzija pranja

74

persil-active-tabs-largeDeterdžent za pranje rublja dolazi u praktičnim tabletama

Većina ljudi danas vodi vrlo aktivan i pomalo iscrpljujući način života – svi traže najzgodnije rješenje koje bi im pomoglo da se lakše nose s dnevnim obvezama, bez gubitka kvalitete učinjenoga. Upravo iz tog razloga Henkel je na hrvatskom tržištu predstavio inovaciju u proizvodnji deterdženata.

Nove tablete za pranje rublja Persil Active Tabs predstavljaju uzbudljiv novi proizvod koji sadrži snagu uklanjanja mrlja Persilovog deterdženta u prahu u kompaktnom obliku tableta, praktičnom za uporabu.

Dostupne u običnom pakiranju i varijanti za pranje obojane odjeće, Persil Active Tabs savršen su izbor za ljude koji traže praktičnost bez kompromisa po pitanju kvalitete.

Persil Active Tabs kombiniraju praktičnost sa snagom čišćenja, u novoj inovativnoj formi s unaprijed doziranim tabletama kako bi potrošači mogli uživati u savršenoj čistoći i praktičnom pakiranju.

S novom snažnom formulom Persil Active Tabs donose snažniju moć pranja i uklanjanja mrlja od deterdženata u prahu te veću snagu od ostalih unaprijed doziranih deterdženata.

Dvofazne tablete koje sadrže izbjeljivač, nude snažno i djelotvorno sredstvo za uklanjanje mrlja s apsolutno svakim pranjem.

Tablete brzog djelovanja rastapaju se unutar 30 sekundi tako da mogu brže “krenuti na posao” tijekom svakog ciklusa pranja. Kako su održivog formata, Persil Active Tabs sadrže i manje otpadnog materijala.

Testovi pranja dokazali su kako Persil Active Tabs imaju jednaku snagu pranja kao i tradicionalni deterdženti na koju su korisnici Persilovih proizvoda navikli već generacijama.

Za optimalnu čistoću, dvofazne tablete uključuju bijeli dio, koji sadrži snažne aktivne sastojke i slobodne radikale. Za drugu fazu pranja, standardna varijanta uključuje plavi dio koji sadrži izbjeljivač za savršeno uklanjanje svake mrlje.

Varijanta za pranje rublja u boji uključuje i ružičasti dio koji otpušta inhibitore za očuvanje najdražih boja tijekom pranja.

Kombinirana formula sadrži enzime, za čišćenje na visokoj razini, koji su podjednako učinkoviti protiv proteina, škroba i šećernih proizvoda. Izbjeljivač djeluje na uklanjanje mrlja, poput soka od borovnice, čaja, kave, te trave, a znamo da su ove mrlje vrlo česte u obiteljskim košarama za rublje.

Supstanca protiv sivoće sprječava da rublje poprimi sivkastu boju, dok optički izbjeljivači pomažu u stvaranju savršene bjeline te počinju djelovati na početku svakog ciklusa pranja kako bi se postigao savršeni učinak.

Kompaktan i moderan dizajn Persil Active Tabs tableta očituje se i u vrhunskom praktičnom pakiranju koje se lako prenosi i jednostavno je za rukovanje. Male i praktične kutije u dvije veličine, imaju praktični poklopac, a na pozadini pakiranja nalazi se vrlo detaljno objašnjenje o tome kako se tablete koriste.

Tablete se mogu staviti i u poseban pretinac perilice, za optimalnu razgradnju deterdženta ili mogu biti smještene direktno u bubanj, prije nego što se napuni rubljem kako bi se postigla maksimalna snaga pranja.

Dostupne u Persilovoj standardnoj i “color” varijanti, Persil Active Tabs dolaze u tri različita pakiranja za 15, 32 ili 47 pranja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here