Potpuno spremni za najdulji catwalk na svijetu

61

philips-epilator-key-vizualBezbrižni dočekajte ljeto s glatkom kožom bez iritacija uz nove Philipsove epilatore čijom kupnjom, u svim bolje opremljenim trgovinama, ostvarujete darovne bonove dm-a u iznosu od 100 ili 200 kn

Jedna od uvijek prisutnih briga mnogih žena je hod u bikiniju duž cijele plaže uz prateće poglede brojnih pobornika savršeno glatkih nogu i njegovane kože.

Vodeći se potrebama svake suvremene žene, Philips – vodeći svjetski stručnjak na području aparata za epilaciju, ponudio je jedinstveno rješenje u novim modelima Philipsovih epilatora SatinPerfect i Satinelle uz koje ćete, u sklopu Philipsove i dm-ove promotivne akcije, ostvariti darovne bonove dm-a u iznosu od 100 ili 200 kn i bez sumnje se odlučiti na catwalk plažom uzdignute glave.

Dovoljno je odabrati model epilatora prema tipu kože i životnom stilu i zakoračiti u bilo koju prodavaonicu dm-a koja vam uz Philips nudi pregršt poklona idealnih za nadolazeće ljetno razdoblje.

philips-epilator-hp6512_2Pametna ušteda vremena za svilenkasto glatku kožu tjednima
Iznimno sofisticiran SatinelleSoft epilator HP6512 koji je namijenjen cijelom tijelu posebno je dizajniran i prilagođen osjetljivoj koži sklonoj iritacijama i urastanju dlačica.

Osim modernog i funkcionalnog dizajna, koji osigurava jednostavno i ugodno korištenje, ovaj inteligentni epilator pruža trostruku njegu kože zahvaljujući metalnim hipoalergenskim diskovima i dvjema rukavicama za piling i smirivanje kože.

Rukavica za piling, koja istovremeno uklanja mrtve stanice i nježno masira kožu. Namijenjena je za korištenje prije svake epilacije, a količinu uraslih dlačica svodi na minimum.

Kako bi se maksimalno smanjila nadraženost kože u zadnjoj fazi epilacije, osmišljena je ledena rukavica s prirodnim ekstraktima koji umirujuće djeluju na tretiranu kožu i čine cjelokupno iskustvo izuzetno ugodnim i učinkovitim.

Svilenkasto glatku kožu osigurava i poboljšava dodatak za podizanje dlačica i masažu koji podiže čak i kraće dlačice od samo 0,5 milimetara te omogućuje temeljitu epilaciju, a istovremeno i opušta kožu kako bi uklanjanje dlačica bilo što bezbolnije.

Dodatnu pogodnost čine postavke u dvije brzine za izuzetno nježnu epilaciju osjetljivih područja i učinkovitu epilaciju za dostupnije dijelove tijela.

Osim što je karakterističan po svojem jednostavnom i visoko učinkovitom korištenju, održavanje i čišćenje aparata također je lako zahvaljujući odvojivoj glavi koja se može prati i pod mlazom vode.

Uz Satinelle epilator u pakiranju se nalazi i jedinstven komplet dodataka za početnike poput češlja i nastavka za brijanje i podrezivanje dlačica, koji bez sumnje pridonosi u postizanju najboljih rezultata.


philips-epilator-hp6578_2Glatka i njegovana koža u samo nekoliko minuta

Philipsova ponuda epilatora bogatija je za još snažniji model naziva SatinPerfect HP6578 koji je predodređen za vrhunski doživljaj epilacije. Uz napredne postavke prethodnog modela epilatora posjeduje izuzetno široku glavu i keramičke diskove s finom teksturom koji zahvaćaju i uklanjaju dlačice u jednom potezu omogućavajući dugotrajne i iznimno glatke rezultate za samo nekoliko minuta.

Svilenkasto glatku kožu osigurava i jedinstveni sustav za nježnu vibraciju i podizanje finih dlačica olakšavajući njihovo uklanjanje, kapica za optimalan rad koja pomaže u održavanju epilatora pod idealnim kutom te funkcija opti light koja uz pomoć ugrađenog svjetla na epilatoru uklanja izuzetno tanke i svijetle dlačice.

Opremljen s 32 luksuzne pincete može ostvariti 2550 okretaja i 81600 akcija zahvaćanja u minuti i do 40 minuta bez električnog napajanja te s dodacima za brijanje, podrezivanje i oblikovanje, bežičnim mini epilatorom i prijenosnom pincetom osigurava besprijekorno glatku kožu bez obzira na daljinu i izoliranost vaše destinacije.

Novi modeli epilatora mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here