U Biogradu otvoren Bure centar vrijedan 18 milijuna eura

589

Bure centar Biograd u koji je uloženo 18 milijuna eura u četvrtak ujutro otvorio je vrata 34 prodavaonice u kojim će raditi ukupno 160 djelatnika.

bure-centar-006Prvog radnog dana Bure centar omogućit će brojne promotivne cijene i nagradne igre uz mediteranski ugođaj dalmatinske pisme, rečeno je na konferenciji za novinare održanoj u prostoru tog ekološki prihvatljivog poslovno-stambenog kompleksa u Biogradu na Moru čiji je investitor poznati biogradski poduzetnik Darko Eškinja Bure, odnosno tvrtka Bure commerce.

Unatoč razdoblju krize i recesije riječ je o najvećoj privatnoj investiciji i u Biogradu na Moru i u Zadarskoj županiji nakon Domovinskog rata.

Gradnja centra započela je u lipnju 2010. godine, a završena je u godini u kojoj tvrtka Bure commerce slavi 20 godina postojanja. Projekt je s 18 milijuna eura na 12 godina kreditirala Erste banka.

Prvi biogradski trgovački centar posjetiteljima će nuditi prehranu, tekstil, bijelu tehniku, kućanske potrepštine, ugostiteljstvo, restoran, trgovine dječje opreme i igračke te dječje igraonice.

Radno vrijeme centra bit će do 22 sata, a nedjeljom do 20 sati. Kupci će pritom moći koristiti 280 besplatnih parking mjesta u podzemnoj garaži i 175 parking mjesta na otvorenom.

“Bure nije običan centar, uloženo je puno truda i sredstava kako bi se posjetitelji osjećali ugodno. Građani sa šireg područja Biograda ne trebaju više putovati prema Zadru i Šibeniku. Biograd zaslužuje ovakav centar”, naglasio je Eškinja dodajući kako se potrošačima nudi široka lepeza usluga, roba i modernog stambenog prostora.

Centar Bure bruto površine od 24.000 metara četvornih smješten je na ulazu u Biograd Na Moru na mjestu nekadašnje Tvornice mreža, u blizini Jadranske magistrale. (Zadarski list)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here