Zagrijavanje za ljeto započinje u Avenue Mallu

51

avenue-mall-ljeto-largeNe propustite “vatrene” lipanjske koncerte i dočekajte ljeto u nezaboravnom ugođaju Avenue Malla

Temperature su lagano u porastu, a radovi na zagrebačkim prometnicama samo što nisu počeli. Vi jednostavno ne možete zadržati misli na užarenom asfaltu i polako maštate o dinamičnim ljetnim trenutcima koji se čine tako nestvarnim i dalekim? Ne očajavajte – zagrebački Avenue Mall ostvaruje vaše ljetne želje!

Dočekajte ljeto uz “vruće” koncerte koji će se tijekom lipnja održavati u najpoznatijoj zagrebačkoj shopping meci, Avenue Mallu. Rezervirajte već ovu nedjelju od 18 do 20 sati! Posjetite Avenue Mall i zabavite se uz koncert dinamičnog dvojca Josipa Novosela i Darka Horvata te uživajte u glazbenom performansu, zavodljivom ritmu i opijajućim melodijama harmonike i violine.

U subotu, 11. lipnja, opustite se uz band “Djembe (Of) Course” i egzotične zvukove afričkih bubnjeva, dununova i šuškalica, čiji će ritam poljuljati vaše misli i usmjeriti ih prema ljetnim avanturama. Tjedan dana nakon toga, 18. lipnja, osjetite temperamentnost – neka vas zavede zvuk španjolske gitare Tomislava Tenšeka Snoopy&Duende!

Pobjegnite od svakodnevnih briga i svratite u omiljeni zagrebački shopping centar – prepustite se nezaboravnim večerima. Dočekajte ljeto u Avenue Mallu i zagrijte svoja osjetila, jer iščekivanje na užarenom asfaltu lakše je uz dobar ritam!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here