Badel 1862: Vodič za vina dostupan i za Android pametne telefone

55

badel-1862-android-vodic-za-vina-001-largeNakon uspjeha s vinskom aplikacijom za iPhone, danas je lansirana i aplikacija za pametne telefone (smartphone) koji rade na android operativnom sustavu, priopćeno je iz Badela 1862.

Tvrtka je razvila posebnu smartphone vinsku aplikaciju “Vodič za vina” koja se jednostavno može preuzeti na mobitel i s kojom se korisnik rješava svih nedoumica oko vina, ističu iz Badela 1862.

“Badel 1862, kao jedna od vodećih vinskih kuća, objedinio je u svom asortimanu vina iz gotovo svih najznačajnijih vinorodnih područja Hrvatske kako bi za svakog ljubitelja vina osigurao nešto po njegovom ukusu. Ta raznolikost vina, od pitomih slavonskih padina Daruvara, prigorskih brežuljaka križevačkih vinograda, do krševitog benkovačkog Korlata, dalmatinskih terasa i jedinstvenih položaja Ivan Dolac i Dingač, traži i nove suvremene oblike komunikacije kako bi se potrošačima olakšalo snalaženje u vinima”, kaže se u priopćenju.

Upravo je stoga razvijena posebna smartphone vinska aplikacija – Vodič za vina, besplatna aplikacija koja se može preuzeti u Android Marketu.

Aplikacija je zamišljena kao interaktivni prikaz vinskog podruma u kojem će se, pored pregleda svih vina iz Badelove ponude, pronaći i sve o slaganju vina i jela, te će se moći kroz malu školu dobiti najvažnije informacije i zanimljivosti o proizvodnji vina.

Ono što aplikaciju čini posebnom, ističe se, su mogućnost direktne komunikacije s Badelovim enologom za sva pitanja i informacije o vinima, ali i online zahtjev za ponudom i narudžbom vina iz portfelja tvrtke.

Ovo je prva aplikacija o hrvatskim vinima, a namijenjena je svim poznavateljima i ljubiteljima vina, posebno onima koji tek otkrivaju vinski svijet, navodi se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here