Dubrovnik: Akcija Kupujmo hrvatsko

39

kupujmo-hrvatsko-stand-meso-midiAkcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” održat će se u subotu, 2. srpnja, od 9 do 13 sati u luci Gruž.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku, sudjelovat će 72 izlagača. Događanju će, uz ostale osobe iz javnog i društvenog života, prisustvovati i Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko-neretvanske županije te Terezina Orlić, predsjednica ŽK Dubrovnik.

Promotivna akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” nastavljena je ove godine s ciljem da se građanima ukaže na važnost kupovanja domaćih proizvoda kako bi se doprinijelo jačanju hrvatskog gospodarstva.

Od prošle godine se u sklopu “Kupujmo hrvatsko“ održava i  akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Akcija se ove godine održava od svibnja do rujna u 21 gradu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here