E-butiga od sada i u Osijeku

36

e-butiga-capture-screen-ftdSplitska internet trgovina E-butiga proširila je poslovanje na područje najvećeg grada Slavonije Osijeka, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Preko sestrinske tvrtke E-butiga Osijek kupci će moći naručiti prehrambene artikle i robu široke potrošnje, a narudžbe će uz besplatnu dostavu dobivati na kućnu adresu.

Antonio Boni, direktor E-butige Osijek, poručio je povodom pokretanja internetskog supermarketa da će cijene koje nude biti povoljnije od onih koje se mogu naći u standardnim trgovinama.

Klijenti narudžbe ostvaruju preko stranice www.e-butiga.com, a plaćanje se može obaviti u gotovini po dostavi, odnosno karticom pri narudžbi.

“U tvrtki će pretežno biti zaposleni mladi ljudi, a dostavu ćemo vršiti na području Osijeka i okolice”, najavio je Boni te dodao kako u svojoj ponudi imaju čak 4000 proizvoda, od kojih je 80 posto domaćih.

Josip Kurbaša, osnivač E-butige, naglasio je kako se ovim širenjem na područje Slavonije planira ojačati poslovanje tvrtke, a u tome će pomoći softver i model rada koji se u Splitu pokazao uspješnim.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here