Karlovačko Radler za dvostruko osvježenje

42

karlovacko-radler-boca-largeKarlovačko Radler na tržištu je prisutan od 3. siječnja 2011. godine, a Karlovačka pivovara prva je hrvatska pivovara koja je plasirala proizvod u kategoriji mješavine piva i limunova soka na hrvatsko tržište.

Riječ je o laganom, miješanom piću koje je vrlo osvježavajuće i sa svega 2% udjela alkohola.

Zbog toga je izvrsno za konzumaciju nakon bilo koje tjelesne aktivnosti – idealno je osvježenje nakon bavljenja sportom, ali i savršeno za uživanje u trenucima zabave i opuštanja u društvu prijatelja.

Karlovačko Radler dostupan je u povratnim staklenim bocama od 0,5 l i 0,33 l, te limenkama od 0,5 l. Prema podacima proizvođača, u prvih šest mjeseci prisutnosti na tržištu najprodavanije pakiranje je ono u staklenoj boci od pola litre.

Karlovačko Radler se može naručiti u većini kafića i restorana diljem Hrvatske. Također, može se kupiti i u gotovo svim trgovačkim centrima i trgovinama (Plodine, Spar, Mercator, Konzum, Billa, Kaufland, Getro, Metro), uključujući i članice Ultra gros i  NTL grupe.

“Radimo i na daljnjem proširenju distribucije”, ističu iz Karlovačke pivovare te dodaju kako su više nego zadovoljni rezultatima. “Karlovačko Radler premašio je očekivanja u smislu volumena i interesa potrošača. Očekujemo da će se to još poboljšati tijekom ljeta.”

Za mješavinu piva i voćnog soka koriste se različiti nazivi. U Njemačkoj, odakle i potječe, poznat je kao radler te je po tom nazivu i najpoznatiji hrvatskim potrošačima.

Karlovačko Radler jedina je mješavina piva i limunovog soka koja ima pravo koristiti ime “radler” na hrvatskom tržištu jer je Karlovačka pivovara nositelj registracije robnog žiga RADLER od 2001. godine.

Za ljetne mjesece pripremljene su različite promotivne aktivnosti koje imaju za cilj približiti Karlovačko Radler svojim potrošačima. Tako će svatko tko kupi šest limenki Karlovačko Radler 0,5 l dobiti na poklon rashladnu torbu za plažu.

Usto, iz Karlovačke pivovare najavljuju i ljetnu komunikaciju za potrošače u hipermarketima i supermarketima na hrvatskoj obali, a informacije o Karlovačko Radleru bit će dostupne na hrvatskom, engleskom te njemačkom jeziku.

1 COMMENT

  1. Thanks for your reply-I really do have some reitoacn to just about every one of your posts, but have wondered if you were beginning to think, Oh no, not that Reply Prolific chick again! So life and time permitting, I’m reserving my deep thoughts for the ones that touch me the most.Thanks for explaining your history with the SGI and why you fell away from them; I’m leery of any organization that has too many musts , but do appreciate that their main intention is to help all of mankind.I am aware of geocaching, but don’t know anyone personally who does it. It looks like great fun, but I still am technologically challenged and don’t yet have a cell phone with GPS capabilities. I’ve never heard the term waymarker though; and googling it gives me a variety of definitions. If you have time, I’d love to know how you are using the term.Happy carving day!!!!!XOXO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here