Kupujmo hrvatsko stiglo do Karlovca

22

kupujmo-hrvatsko-kupci-ftdAkcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke“ održat će se u subotu, 9. srpnja, od 9 do 15 sati u Radićevoj ulici / Šetalište dr. F. Tuđmana u Karlovcu.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku sudjelovat će 163 izlagača, a prigodni program će tradicionalno voditi Darko Janeš i Ivica Zadro.

Događanju će, uz ostale osobe iz javnog i društvenog života, prisustvovati i gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić, dogradonačelnica Marina Kolaković, dožupani Karlovačke županije Josip Šafar i Ivan Banjavčić, predstavnici gradova u Karlovačkoj županiji te članovi Gospodarskog vijeća Županijske komore Karlovac.

Promotivna akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” nastavljena je ove godine s ciljem da se građanima ukaže na važnost kupovanja domaćih proizvoda kako bi se doprinijelo jačanju hrvatskog gospodarstva.

Od prošle godine se u sklopu “Kupujmo hrvatsko“ održava i  akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Akcija se ove godine održava od svibnja do rujna u 21 gradu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here