Uživajte u ukusnim i zdravim poslasticama s roštilja

64

philips-hd4467_2Sočan okus namirnica pri pripremanju zdravih specijaliteta s roštilja moguće je postići uz Philipsov novi stolni roštilj s podesivim površinama za pečenje visoke temperature koje pružaju više mogućnosti u pripremi hrane i zadržavaju puni okus i svu hranjivu vrijednost hrane

Uz toplije dane i više trenutaka za odmor, Philipsov stolni roštilj HD4467 idealan je izbor za ljubitelje ukusnih ali i zdravih poslastica s roštilja.

Zahvaljujući površinama za pečenje koje se mogu postaviti u tri položaja, uz zatvoren ili otvoren poklopac, ovaj roštilj pruža mnogo različitih mogućnosti pripreme jela.

Osim podešavanja više položaja za roštiljanje, glavni adut ovih kvalitetnih ploča za pečenje je sposobnost zagrijavanja i zadržavanja visoke temperature zbog čega se jelo brže priprema i tako zadržava sve kvalitetne elemente i okus u unutrašnjosti hrane, kamo i pripadaju.

Kako bi jela uvijek bila ukusna, a njihova priprema jednostavnija, ploče za pečenje imaju poseban površinski sloj koji sprječava lijepljenje hrane pa za izvrsno pripremljena jela nije potrebna dodatna masnoća.

Za jednostavnu pripremu ukusnih jela bez masnoća zaslužne su i podesive površine za pečenje, koje ako se koriste pod nagibom osiguravaju otjecanje masnoće u odvojivu posudu.

Takav položaj idealan je za pripremu mesa i druge hrane koja sadrži više masnoća, te uz dodatnu pogodnost pripremanja poslastica uz zatvoren ili otvoren poklopac i položaj za gratiniranje, ovaj novi model roštilja prilagođen je svakom individualnom izboru pripreme jela.

Stolni roštilj ima snagu od 2000 W koja je dovoljna za brzu pripremu hrane, dok namjestivi termostat sa širokim rasponom temperature od 70°C do 230°C omogućuje odabir idealne temperature za svaki sastojak kako bi se svaka vrsta hrane pripremala u optimalnim uvjetima koji jamči odlične rezultate.

Čišćenje roštilja vrlo je jednostavno jer se svi odvojivi dijelovi mogu prati u perilici posuđa. Zahvaljujući drškama koje su uvijek hladne te nožicama protiv klizanja upotreba roštilja maksimalno je sigurna, a spremanje je moguće i u praktičnom uspravnom položaju

Novi model roštilja može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s malim kućanskim aparatima, a okvirna cijena je 609 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here