Volvo C30 usrećio ljubitelja NESCAFÉ CLASSIC kave

140

nescafe-classic-volvo-c30-001-largeJučer je u prostoru auto salona Moto-Ris uručena prva nagrada nagradne igre “Probudi se i vozi Volvo C30”. Ključeve Volva C30 dobitniku Josipu Kveštaku uručila je direktorica Trade Marketinga tvrtke Nestlé Adriatic, Mirela Družinec.

Nagradnu igra je trajala od  1.5. do 30.06.2011., a sudjelovati su mogli svi kupci NESCAFÉ CLASSIC proizvoda, kupljenih u Konzum prodavaonicama, koji su svoj broj računa i osobne podatke, zajedno s ključnom riječi prijavili SMS porukom na broj 60023.

“Rijetko sudjelujem u nagradnim igrama i ovo je prvi puta da sam osvojio ovako veliku nagradu”, izjavio je sretni dobitnik.

Ova kampanja jedan je u nizu globalnih Nestlé projekata planiranih u suradnji sa ključnim partnerima a s ciljem izgradnje i rasta kategorije.

nescafe-classic-volvo-c30-002-largeKampanja je polučila izvrsne rezultate te naišla na velik odaziv kod vjernih, a i novih potrošača asortimana NESCAFÉ CLASSIC.

“Nestlé će i u budućnosti nastaviti sa projektima ove vrste i kontinuiranim građenjem svojih proizvodnih kategorija, stvarajući dodane vrijednosti za svoje partnere i potrošače”, izjavila je Mirela Družinec.

1 COMMENT

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here