Weltplast: Vodeća tvrtka u preradi polimernih materijala

140

weltplast-ecowelt-001-largeObiteljska tvrtka Weltplast osnovana je prije 28 godina i danas je vodeća tvrtka za preradu polimernih materijala na području cijele jugoistočne Europe.

Vođeni načelima zaštite i očuvanja okoliša te prihvaćanjem kriterija održivog razvoja Weltplast je razvio paletu ekološki prihvatljivih vrećica zaštićenog naziva EcoWelt.

Najuspješniji proizvodi tvrtke Weltplast su vrećice za smeće pod brendom Gea, EcoWelt linija 100 posto biorazgradivih vrećica te Frosti vrećice za zamrzavanje hrane.

Izlazne analize prodaje pokazuju da prosječno milijun Hrvata svaki dan koristi jedan od Weltplastovih proizvoda, a tome osim kvalitete doprinosi i široka dostupnost u distribucijskoj mreži kroz Konzum, Spar, Interspar, Plodine, Kaufland, Dionu, Tommy, Sportina Grupu, Iris, Billu, Studenac i dr.

Weltplast proizvodi dostupni su na hrvatskom tržištu još od 1984. godine i od tada bilježe konstantan rast.

Uz kvalitetu, Weltplast svoju budućnost gradi i na inovacijama u proizvodnji, pa se tako mogu pohvaliti da su prvi na tržište plasirali mirisne vrećice za smeće i vrećice s trostrukom zavarom ručke koji omogućuju iznimnu nosivost.

Posljednja u nizu inovativnosti su 100 posto biorazgradive vrećice koje je Weltplast plasirao na tržište zajedno s njemačkom kemijskom kompanijom BASF pod brendom EcoWelt.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here