Fa: Njega tijela s jedinstvenim spojem 7 hranjivih sastojaka

48

fa_sb_pd_nutriskin_pink_mst_500_1010Unutar asortimana Schwarzkopf & Henkel proizvoda, linija Fa specijalist je za njegu tijela.

Nedavno su lansirali novu podliniju: Fa NutriSkin. To je prva linija za njegu tijela s jedinstvenim spojem sedam hranjivih sastojaka koji pružaju vrhunsku njegu kože (vitamin E i F, ulje argana, acai bobice, bijela breskva, zeleni čaj, aloe vera, shea maslac i kofein).

Podlinija NutriSkin nudi proizvode za tuširanje, sapune, kupke, losione za tijelo i dezodoranse. Najnovija Fa NutriSkin linija sapuna sadrži sedam hranjivih sastojaka među kojima su vitamin E i vitamin F, poznati po svojim svojstvima zaštite kože, a dolazi s tri osvježavajuća mirisa.

Nova Fa NutriSkin linija sapuna u trgovinama se može pronaći u obliku krutog sapuna, pjene za kupanje ili gela za tuširanje za vrhunski ugođaj današnjoj zaposlenoj ženi.

Tu su i njegujući losioni za tijelo: Fa NutriSkin losion za tijelo s mlijekom od aloe vere i acai bobica, Fa NutriSkin losion za tijelo sa shea maslacem i bijelom breskvom te Fa NutriSkin losion za tijelo s kofeinom i zelenim čajem.

Surađuju sa svim trgovačkim lancima i drogerijama diljem Hrvatske. Unutar kategorija gelova za tuširanje i deo sprejeva Fa proizvodi zauzimaju oko 10 posto tržišta.

Fa pruža izuzetno kvalitetne proizvode za njegu tijela po izuzetno povoljnim cijenama. Svojom širokom paletom proizvoda zadovoljava potrebe svih potrošača.

Najnovija inovacija je Fa NutriSkin linija losiona za tijelo koja svojim jedinstvenim spojem sedam hranjivih sastojaka vrhunski njeguje kožu održavajući je vlažnom 48 sati.

Formule su veoma nježne, ne sadrže silikone, mineralna ulja i parafin. NutriSkin losioni za tijelo dermatološki su ispitani i potvrđeni čak i za osjetljivu kožu te dolaze u tri lagana i svježa mirisa za različite tipove kože: Moisturizing za normalnu kožu, Intensive care za suhu kožu i Firming za sve tipove kože.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here