Garnier linija za njegu tijela: Za svaki tip kože

80

garnier-cercle-creme-et-packsU asortimanu ovog proizvođača nalazimo dvije linije proizvoda za njegu tijela, za izrazito suhu kožu te najnovija mlijeka za tijelo Garnier Intensive 7 Days.

Garnier linija za izrazito suhu kožu tijela dubinski obnavlja kožu, čak i najoštećenija i najisušenija područja (laktovi i koljena).

Kanadska formula s ekstraktom javora, koji je poznat po svojim iscjeljujućim svojstvima, trenutno i dubinski prodire u kožu te doprinosi izgradnji zaštitnog sloja kože. Zategnutost i neugodni osjećaj kože su uklonjeni te ona ostaje obnovljena i smirena 24 sata.

Linija proizvoda uključuje mlijeko za tijelo 250 ml, kremu za ruke 100 ml te univerzalnu kremu 100ml i 50 ml.

Garnier je ove godine ponudio tržištu novu liniju mlijeka za njegu tijela Garnier Body Intensive 7 Days s L-Bifidusom (lizat Bifidusa), za dugotrajnu hidrataciju čak i do 7 dana, s ugodnim mirisom i teksturom koja pruža užitak pri nanošenju.

U liniji Garnier Body Intensive 7 Days može se pronaći mlijeko za tijelo za svaki tip kože: hidratizirajuće mlijeko za normalnu kožu obogaćeno ekstraktima aloe vere, umirujuće mlijeko za suhu i osjetljivu kožu obogaćeno medom, obnavljajuće mlijeko za jako suhu kožu obogaćeno karite maslacem te omekšavajuće mlijeko za suhu i grubu kožu obogaćeno uljem manga.

Najprodavaniji proizvod unutar ponude Garnier mlijeka za tijelo je Intensive 7 Days mlijeko obogaćeno karite maslacem.

Garnier proizvode za njegu tijela je moguće kupiti u svim većim hrvatskim drogerijama i bolje opremljenim maloprodajnim lancima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here