MultiPlusCard privjesak za ključeve za još jednostavnije sakupljanje bodova

133

multipluscard-privjesak-za-kljuceve-large1MultiPlusCard korisnici odnedavno mogu sakupljati bodove i putem novih MultiPlusCard privjesaka za ključeve. Ovi privjesci su u stvari male verzije MultiPlusCard kartice, a koriste se na jednak način kao i sama MPC kartica.

Novost je u tome što je mala kartica u formi privjeska za ključeva uvijek pri ruci te omogućuje još praktičnije, brže i jednostavnije korištenje prilikom svakodnevne kupnje, navode iz MultiPlusCarda.

Novi privjesak za ključeve najvjernijim korisnicima došao je na kućnu adresu u tri identična primjerka kartice koja omogućuju paralelno sakupljanje bodova za nekoliko članova obitelji. Sakupljeni bodovi putem svih MultiPlusCard privjesaka i glavne kartice zbrajaju se, a nagradni kuponi i dalje stižu na adresu glavnog korisnika kartice.

Svi korisnici  MultiPlusCard kartice, ukoliko do sada nisu dobili svoje nove privjeske za ključeve, iste mogu zatražiti i putem besplatnog info-telefona 0800 0110 ili putem e-maila na info@multipluscard.hr.

Osim novih privjesaka i nagradnih bodova i kupona, MultiPlusCard od nedavno sve svoje korisnike posebno nagrađuje uoči njihovih rođendana, prigodnim čestitkama i popustima.

MultiPlusCard program prvi je koalicijski program na hrvatskom tržištu, u kojem partnerski sudjeluju  Konzum, Zagrebačka banka, T-Mobile, Tisak, Tisak Media, Kozmo te Atlas.

Cilj programa je nagrađivanje korisnika MultiPlusCard kartice te korisnika kartica Maestro i MasterCard Zagrebačke banke, na više od 2,000 prodajnih mjesta partnera u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za kupnju proizvoda i usluga  partnera MultiPlusCard programa, korisnici kartice sakupljaju bodove, koje mogu iskoristiti na kraju tromjesečnog obračunskog razdoblja zajedno sa cijelim nizom drugih pogodnosti.

MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti po prvi puta svojim korisnicima nudi mogućnost ostvarivanja nagrada kod više partnera samo jednom kupnjom, navodi se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here