Philipsu i ove godine četiri prestižne nagrade EISA

77

philips-46pfl9706_1Najprestižnija europska nagrada za kvalitetu dodijeljena je Philipsu u četiri kategorije – najbolji 3D televizor, najbolja inovacija zelenog televizora, najbolji kompaktni sustav i najbolji HT kompaktni sustav

Philips i ovu godinu nastavlja u trijumfalnom tonu osvajajući prestižne nagrade EISA (European Imaging & Sound Association) zahvaljujući četiri vrhunska proizvoda u inovacijama LCD televizora i sustava za kućnu zabavu.

Tako je za 2011.-’12. godinu, Philipsov Smart LED TV 9000 serije 46PFL9706 proglašen najboljim europskim 3D televizorom, a Philipsov Econova ECO Smart LED TV 46PFL6806 najinovativnijim Zelenim televizorom u Europi.

Kao najbolji europski kompaktni sustav nagrađen je Philipsov Streamium komponentni Hi-Fi sustav s Wi-Fi vezom MCi8080 zajedno s Philipsovim Streamium mrežnim glazbenim reproduktorom NP3700 dok se Philipsovo SoundHub kućno kino HTS9221 istaknulo u kategoriji najinovativnijeg HT kompaktnog sustava u Europi.

Sva četiri proizvoda odlikuju se inovacijama u tehnologiji i dizajnu što je i glavni kriterij za dobivanje ove nagrade. Tako je Philips u 23 godine, koliko se dodjeljuju EISA nagrade, osvojio njih 25 što pokazuje kontinuitet i stalno unapređenje tehnologija i kvalitete proizvoda.

Philipsov Smart LED TV 9000 serije – Najbolji europski 3D televizor za 2011. -12. godinu
Nagrađeni Philipsov Smart LED TV 9000 serije 46PFL9706 novi je LED TV prijamnik, dijagonale 46 inča, koji uz zapanjujuću 3D Max inovaciju, preciznu Full HD tehnologiju i 180 stupnjeva iskustvo gledanja, izdvaja se od ostalih LED televizora na tržištu.

Zahvaljujući 3D Max tehnologiji uz koju je moguća preobrazba iz 2D u 3D iskustvo gledanja i podešavanje dubine slike zajedno s Moth Eye filterom koji sprečava refleksiju površine zaslona, novi Smart LED TV 9000 doslovno oživljava zabavne sadržaje čineći dosad najvjerniji doživljaj kućnog kina.

philips-46pfl6806_1Philipsov Econova ECO Smart LED TV – Najbolji europski zeleni televizor za 2011.-12. godinu
Inovativni Econova ECO Smart LED TV 46PFL6806 prepoznat je od strane EISA-e kao najbolji zeleni televizor u Europi za 2011.-12. godinu. Priznanje energetski najosvještenijeg televizora na tržištu može zahvaliti izradi od recikliranog aluminija i potrošnji od samo 56 W u standardnom načinu rada što dodatno olakšava programiranje automatskog isključivanja televizora nakon četiri sata i Zero Power naponski prekidač koji u potpunosti isključuje televizor i bez vađenja naponske utičnice.

Dodatnim analizama SIMS Mirec Recycling Solutions, najveće svjetske tvrtke za energetsko i elektroničko obnavljanje i recikliranje, u potpunosti dokazuje kako novi Econova ECO Smart LED TV brine za okoliš i ulaže u bolju budućnost.

philips-mci8080_1Philipsov Streamium komponentni Hi-Fi sustav s Wi-Fi vezom – Najbolji europski kompaktni sustav za 2011.-12. godinu
Evolucijom Philipsove Streamium serije s dodatnom tehnologijom zaslona na dodir i parom impresivnih zvučnika, Streamium komponentni Hi-Fi sustav s Wi-Fi vezom MCi8080 i mrežni glazbeni reproduktor NP3700 ostvaruju izuzetno široku prostornu sliku zvuka i s opravdanjem nose titulu najboljeg kompaktnog sustava u Europi.

Uz ClariSound zvučnike smještene na vrhu kućišta zaista čine zvuk vjeran originalnoj izvedbi koja dolazi iz samo jednog bežičnog sustava.

Dodatnu pogodnost čini povezivanje i kompatibilnost Philipsovog Multiroom Hi-Fi sustava koji pruža jednostavno pretraživanje i slušanje najdražih pjesama u svakoj prostoriji bez ugrožavanja visoke kvalitete zvuka.

Ako se još uzme u obzir najnoviji Philipsov asortiman mrežnih glazbenih reproduktora poput NP3300, NP3500 i NP3700 i bežično povezivanje tvrdog diska od 160GB s PC ili MAC računalima te glazbenim uslugama kao što je Spotify i Apple i Android aplikaciju MyRemote, Philipsov Multiroom Hi-Fi sustav daje novo značenje prožimajućem kristalno čistom zvuku.

philips-hts9221_1Philipsovo SoundHub kućno kino – Najbolji europski HT kompaktni sustav za 2011.-12. godinu
Philipsovo SoundHub kućno kino HTS9221 kao najbolji europski HT kompaktni sustav za 2011.-12. godinu namijenjen je uživanju u omiljenim filmovima i glazbi onako kako je to zamišljeno stvarajući zapanjujuću jasnoću svakog detalja zvuka. Zahvaljujući Crystal Clear Sound tehnologiji reproducira vrhunski čist i jasan zvuk, a uz pomoć visokotonaca izrađenih od titanija jamče zvuk bez obličenja i utjecaja rezonancije.

Originalni izvor zvuka dodatno se čuva uz vrhunska pojačala klase D što znači da će se akustički detalji u glazbi i filmovima reproducirati upravo onako kako je to zamislio izvođač ili redatelj.

Dodatna pogodnost je Virtual Surround Sound koji značajno pridonosi realističnom filmskom doživljaju koji uz Full HD 3D Blu-ray stvara doista prožimajući 3D doživljaj filma.

Osim napredne tehnologije, ugrađenih priključnih stanica za iPod ili iPhone, Wi-Fi tehnologije za multimedijske sadržaje i usluge NetTV –a, uređaj je značajan i po sofisticiranom dizajnu od vrlo kvalitetnog brušenog aluminija i stakla u crnoj za HTS9221 i bijeloj boji za HTS9241 koji jamče izuzetnu prilagodljivost životnom stilu.

European Imaging & Sound Association – EISA
EISA je najveća europska izdavačka multimedijalna organizacija koja broji više od pedeset članova specijaliziranih elektroničkih magazina iz devetnaest europskih zemalja. Svake godine EISA bira najbolje proizvode potrošačke elektronike koji moraju zadovoljiti visoke kriterije kao što su najnaprednija tehnologija, najpoželjnije funkcije, vrhunski dizajn te idealan omjer kvalitete i vrijednosti. Službena dodjela EISA nagrada tradicionalno će se održati početkom rujna na IFA sajmu u Berlinu.

Novi modeli Philipsovih uređaja mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirne cijene su sljedeće:
46PFL9706 –18999 kn
46PFL6806 – uskoro na tržištu
MCi8080 – 5999 kn
NP3700 – 1699 kn
HTS9221 – 5499 kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here