PIK paštete sve popularnije kod potrošača

144

pik-vrbovec-piketa-jetrena-100al

Pik Vrbovec u asortimanu nudi široku paletu proizvoda u kategoriji pašteta koji su svrstani u tri brenda: Piketa, Pik Classic i Sljeme pašteta.

Piketa pašteta na policama trgovina nalazi se u raznim pakiranjima: 30-gramska pašteta pakirana u aluminijsku posudicu namijenjena obroku za jednu osobu, 50 i 100 gramska Piketa u aluminijskoj posudici i 100 gramska Piketa u tvrdom limu.

Krajem 2010. na tržište su lansirali Pik Classic paštetu s novom recepturom pakiranu u novu, inovativnu ambalažu koja se prvi puta pojavljuje na našem tržištu.

Ambalaža ovog proizvoda je zbog posebnih svojstava materijala tvrđa od standardnog aluminijskog pakiranja, a ne radi se o klasičnoj limenci. Sljeme čajna pašteta u ovitku 100 g već dugi niz godina ima svoju vjernu grupu potrošača na tržištu.

Najpopularnije su 100 g paštete, budući da su idealne gramature za prosječnu obitelj prilikom pripreme laganih obroka, a najprodavanija pašteta je Piketa pašteta pakirana u 100 g aluminijsko pakiranje.

Pik paštete mogu se pronaći u većini nacionalnih lanaca, ali i manjim privatnim trgovinama.

pik-vrbovec-classic-cajna-pasteta“Prema zadnjim raspoloživim podacima o prodaji paštete na domaćem tržištu, PIK zauzima čvrstu drugu poziciju. Svakodnevnim ulaganjima u naše paštete i uvođenjem PIK Classica na tržište te sudeći po pozitivnim reakcijama potrošača, uvjereni smo da će naš tržišni udio i dalje rasti”, kaže Berislav Pokupec, Product Manager PIK-a.

Garantirana kvaliteta proizvoda jamči sigurnost konzumacije, a Pik Classic paštete idealna je za trgovce zbog toga što je pakirana u “shelf-ready” kutijice po 10 komada te je s njima lagano manipulirati prilikom postavljanja na policu.

Prodaja paštete doseže svoje vrhunce u ljetnim mjesecima pa su iz tog razloga ove godine odlučili za primjerenu marketinšku podršku novom brendu Pik Classic.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here