Sesvete: Konzum otvorio svoju tisućitu prodavaonicu

146

konzum-sesvete-otvorenje-003S otvorenjem novog Super Konzuma u Sesvetama Konzum je zaokružio broj svojih prodavaonica u regiji na ukupno 1000

Trgovački lanac Konzum danas je u Sesvetama na adresi Bjelovarska 48b otvorio 48. prodavaonicu formata Super Konzum. Uz prisustvo brojnih uzvanika i poslovnih partnera prodavaonicu su otvorili Ante Todorić, Agrokorov izvršni potpredsjednik Poslovne grupe Maloprodaje, i Jure Radoš, direktor maloprodaje i marketinga Konzuma.

Izgradnjom novog trgovačkog centra Super Konzum Sesvete vrijednog više od 160 milijuna kuna otvoreno je 106 novih radnih mjesta.

U okviru svečanosti Konzum je dodijelio donaciju od 84.200 kuna za prvašiće svih osnovnih škola u Sesvetama koji su dobili poklon bonove u iznosu od 100 kuna.

Ukupna kvadratura trgovačkog centra iznosi 10.900 m2, od čega novi Super Konzum ima prodajnu površinu od 3135 m2. Super Konzum Sesvete nudi širok asortiman s više od 30.000 proizvoda za sve kupce željne kvalitetne i povoljne kupnje na jednom mjestu.

Povodom otvorenja Konzum se posebno zahvalio svim kupcima na njihovoj posjeti sa poklonom u iznosu od 1000 kuna svakih sat vremena, a najsretniji kupci imat će priliku osvojiti Škodu Octaviu ili 20.000 kuna na Konzum American Express kartici.

Osim Konzumove prodavaonice kupcima će na usluzi biti i trgovine Konzumovih partnera – trgovine odjećom i obućom, optika, caffe bar, cvjećarnica kao i Glazbena škola u sklopu Narodnog sveučilišta Sesvete.

Uz 13 redovnih blagajni, kupci Super Konzuma Sesvete od sada mogu kupovati brzo i jednostavno i na četiri Konzum Express samoposlužne blagajne.

Prateći najnovije tehnološke trendove Konzum ovom novom uslugom kupcima štedi vrijeme dok uživaju u kvalitetnoj kupnji. U samo tri koraka kupci skeniraju kupljene artikle, spremaju ih u svoje vrećice i realiziraju plaćanje. Upravo će nova usluga Self Express samoposlužnih blagajni postati sastavni dio svih novih Super Konzum prodavaonica, ističu iz Konzuma.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here