Užitak u ljetnim vrućinama uz novu Žuju Limun i Jabuku

ozujsko-limunozujsko-jabukaPopularni glumci Rene Bitorajac i Goran Navojec osvježenje potražili uz nove hit-okuse omiljene Žuje – limun i jabuku

Novim osvježavajućim okusima Ožujskog Limun i Ožujskog Jabuka ne mogu odoljeti ni poznata lica, posebno u vrijeme ljetnih vrućina u gradskim središtima.

Tako su glumačke zvijezde Rene Bitorajac i Goran Navojec osvježenje od gradske sparine potražili u hladu i novim osvježavajućim okusima Ožujskog Limun i Ožujskog Jabuka.

Glumački partneri i prijatelji koji su u posljednje vrijeme zauzeti brojnim angažmanima imali su priliku opustiti se u opustjelom glavnom gradu i uz ležeran razgovor uz Žuju Limun i Žuju Jabuka provesti ugodno poslijepodne unatoč ljetnoj sparini.

Između brojnih glumačkih angažmana i odlaska na more, razmjena iskustava o kazališnim i filmskim projektima uz nove okuse Žuje nezaobilazna je za ove glumačke partnere i dugogodišnje prijatelje.

Jedinstvena kombinacija Ožujskog piva i limunova ili jabukova soka pruža nezaboravan osvježavajući okus uz smanjeni postotak alkohola od samo 2%.

Prepoznatljiv gorkast okus piva zamijenjen je osvježavajućim voćnim okusima, čime je užitak u vrhunskom pivu u vrijeme ljetnih vrućina još veći i ukusniji.

Žujin ljetni asortiman novih voćnih okusa idealan je kao vrhunsko osvježenje za vrućih ljetnih dana u gradu ili na plaži, nakon sportskih aktivnosti s prijateljima ili za poslijepodnevnu uživanciju poput Renea Bitorajca i Gorana Navojca.

Ožujsko Limun i Ožujsko Jabuka dostupni su u tri pakiranja – u povratnoj boci od 0,5 l, limenci od 0,5 l i nepovratnoj boci od 0,33 l. Preporučena cijena Ožujskog Limun i Ožujskog Jabuka u pakiranju u povratnoj boci od 0,5 l iznosi 5,69 kn, dok cijena limenke u istom pakiranju iznosi 8,29 kn.

Promotivna objava

Komentari

  1. Kopan kaže

    eempreună cu Hip Hop News vă prezintă een prmeeiră un nou extras pe single de pe albumul “Por La Arta“. Este vorba despre piesa “Privește-n Stradă“, o colaborare cu Bocaseca. Instrumentalul

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *