Vindija paštete: Široka ponuda za sve zahtjeve kupaca

591

vindija-koketa-100g-flattVindija nudi široku paletu pašteta s kojom je snažno prisutna na tržištu što joj omogućava da zadovolji različite potrebe i zahtjeve kupaca.

Vindijine paštete dijele se prema sastavu i vrsti pakiranja, odnosno trajnosti. Tako su Cekin pileće i Vindon pureće paštete pakirane u ovitak ili pak u trajne konzerve.

Paštete u ovitku su svježi proizvod s rokom trajanja od mjesec dana, koji se obavezno drži u rashladnim vitrinama.

Cekin trajne konzerve dolaze u popularnim pakiranjima od 30, 50 i 100 grama, a Cekin pileće jetrene i Vindon pureće jetrene paštete u ovitku u 25, 100, 200 i 1000-gramskim pakiranjima.

Za najmlađe kupce nude Vila & Vili specijalne paštete u ovitku, koje dolaze u pakiranjima od 25 i 100 grama. Iako svaki od tih proizvoda ima svoje vjerne kupce, najpopularnija Vindijina pašteta je Koketa, u pakiranju od 50 i 100 grama.

vindija-pileca-jetrena-50gVindija općenito ima razgranatu distributersku mrežu i sa svojim portfeljom široko je prisutna u prodajnoj mreži u Hrvatskoj pa su tako Cekin i Vindon paštete kupcima na raspolaganju u svim većim trgovačkim lancima u Hrvatskoj.

Cekin i Vindon paštete uživaju sve veću popularnost među potrošačima, kod kojih se u konačnici i najbolje ogleda uspjeh nekog proizvoda.

“Potrošači imaju povjerenje u kvalitetu Vindijinih proizvoda pa možemo reći da se ulaganje u tehnologiju i naglašavanje stroge kontrole podrijetla sirovina i namirnica isplatilo. Izvorna receptura našim paštetama daje poseban, prepoznatljiv okus”, poručuju iz Vindije.

U dogovoru s trgovačkim lancima s kojima surađuju organiziraju se degustacije, definiraju promotivne cijene pašteta, što onda prema kupcima komuniciraju putem oglasnih kampanja i kataloških objava.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here