Adidas i Playboy – za aktivnog muškarca

95

adidas-aftershave-midiLosione poslije brijanja, Adidas i Playboy, distribuira tvrtka Laura kozmetika d.o.o. Kod Adidas losiona poslije brijanja 100 ml trenutno su najprodavanije linije Fresh impact, Intense touch, Deep energy i Victory league.

Mirisi su namijenjeni aktivnom muškarcu koji je cijeli dan u pokretu i želi oko sebe širiti samouvjerenost i proaktivnost.

playboy-aftershaveKod Playboy losiona poslije brijanja linije su nazvane po svjetskim gradovima: Las Vegas, Miami, Hollywood, London i New York, a slijede posljednje trendove u njezi muške kože.

“Sve linije odlikuju se vrlo ugodnim mirisima i teksturama, a koliko su se svidjeli našim kupcima svjedoče više nego izvrsni rezultati prodaje”, kaže Ivana Vilendečić, brend manager.

Proizvodi se mogu kupiti u svim maloprodajnim lancima i drogerijama u Hrvatskoj, a distribucija je ograničena do razine supermarketa. S obzirom da je iduće godine Europsko nogometno prvenstvo, Adidas će imati limitirano izdanje posebne mirisne muške linije uoči ovog sportskog natjecanja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here