Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Varaždinu

22

kupujmo-hrvatsko-varazdin-midiAkcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke“ održat će se u subotu, 10. rujna, od 9 do 13 sati na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku, sudjelovat će 229 izlagača.

Događanju će, pored brojnih osoba iz javnog i društvenog života, prisustvovati i gradonačelnik Zlatko Horvat, zamjenica varaždinskog župana Blanka Glavica Ječmenica, predsjednica Savjeta za europske integracije Natalija Martinčević, te ostali predstavnici Grada Varaždina, gradonačelnici i načelnici gradova i općina, kao i zastupnici u Hrvatskom saboru.

Akciju će svojim dolaskom poduprijeti i glumica  Ljiljana Bogojević, operna pjevačica Sofija Cingula, umjetnik Živko Toplak, te gitarist Darko Rušec.

Promotivna akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” nastavljena je ove godine s ciljem da se građanima ukaže na važnost kupovanja domaćih proizvoda kako bi se doprinijelo jačanju hrvatskog gospodarstva.

Od prošle godine se u sklopu “Kupujmo hrvatsko“ održava i akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Akcija se ove godine održava od svibnja do rujna u 21 gradu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here