American Express Tjedan restorana Hrvatska započeo uz Brunch

77

tjedan-restorana-hrvatska-zagreb-esplanade-001Početak akcije “American Express Tjedan restorana Hrvatska” obilježen je u subotu na druženju uz Brunch. Oleander terasa Hotela Regent Esplanade Zagreb okupila je brojne uzvanike koji su mogli uživati u bogatim zalogajima restorana sudionika akcije Tjedan restorana Hrvatska.

Više od trideset renomiranih restorana iz Zagreba i okolice svojom su maštovitom ponudom zaista razdražili nepca svih uzvanika i pripremili savršeni uvod u najukusniji tjedan u godini. Za osvježavajuće koktele pobrinuli su se hotelski barovi, sudionici akcije “Na Cocktail u hotel”.

American Express Tjedan restorana Hrvatska održava se u periodu od 26. rujna do 9. listopada 2011. godine. U akciji sudjeluje više od 100 renomiranih restorana iz svih regija Hrvatske koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora.

U navedenom razdoblju restorani gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 40 % veća.

Uz želju da se pridružimo svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Hrvatska uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima.

tjedan-restorana-hrvatska-zagreb-esplanade-002Pod sloganom “Na Cocktail u hotel”, za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakoga dana od 18.00 do 19.40 h nuditi koktele po promotivnoj cijeni od 20 – 25 kn.

U akciji sudjeluju Palace Hotel Zagreb, The Regent Esplanade Zagreb (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Piano Bar) i ARCOTEL Allegra Zagreb (Joe’s Bar).

I ovoga će puta u sklopu American Express Tjedna restorana Hrvatska posebna atrakcija biti “Pokretne juhe”, brandirani kamion s juhama za sve one koji neće stići na ručak u neki od restorana sudionika akcije u Zagrebu. Za njih će restorani svakog dana pripremiti nekoliko vrsta juha po cijeni od 10 kuna.

American Express Tjedan restorana Hrvatska inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, a cilj joj je približiti kulturu objedovanja u restoranima što većem broju građana, promovirati restoransku kulturu, potaknuti interakciju ugostitelja i posjetitelja te oživiti gastro scenu Hrvatske. Više o akciji možete saznati na web stranici www.tjedanrestorana.com ili na Facebook stranici www.facebook.com/Tjedan.restorana.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here