BiH: Meggle otvorio centar u Posušju

66

Vlasnik multinacionalne kompanije Meggle iz Bavarske Toni Meggle otvorio je u srijedu navečer u Posušju moderni logističko-distribucijski centar otkuda će svojim proizvodima ova kompanija opskrbljivati tržišta BiH, Crne Gore i Makedonije, priopćili su u četvrtak iz tvrtke Meggle.

meggle-logo-midi“Ovakav korak pokazatelj je nastojanja tvrtke Meggle da stalno poboljšava i unapređuje sustav poslovanja, kako bi pravodobno odgovorila zahtjevima tržišta. Naša je želja i nastojanje nadalje unapređivati kvalitetu proizvoda, ali i način poslovanja, kako bismo gradili i širili poduzeće na zadovoljstvo svih naših zaposlenika, ali i u svrhu ekonomskog napretka cijele regije”, rekao je vlasnik kompanije Meggle.

Dodao je kako u izgradnju distribucijskog centra, u kojemu su zaposlena 42 djelatnika, uloženo nešto više od milijun eura. Meggle je lider na tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda u BiH, a od kupovine mljekare u Bihaću u BiH su uložili više od 12 milijuna eura.

Bavarski biznismen, čija je kompanija prisutna na tržištima diljem svijeta, najavio je i otvaranje pogona u Kragujevcu u Srbiji, te u Tirani u Albaniji. (H)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here