Coca-Cola nastavlja pomagati hrvatskim paraolimpijcima

98

hpo-ekipe-novinara-politicara-i-poznatih-osobaNa novoj mrežnoj stranici, daru Coca-Cole HBC Hrvatska u povodu 47. rođendana Hrvatskoga paraolimpijskog odbora, posjetitelji će moći pratiti rezultate paraolimpijaca u Londonu i druge vijesti

Coca-Cola HBC Hrvatska, glavni pokrovitelj Hrvatskoga paraolimpijskog odbora, na jučerašnjoj proslavi Međunarodnoga paraolimpijskog dana u Splitu čestitala je paraolimpijcima na dosadašnjim postignućima te im poželjela mnogo uspjeha na Paraolimpijskim igrama u Londonu sljedeće godine.

Proslava je ujedno bila i odlična prigoda za predstavljanje novoga vizualnog identiteta i nove mrežne stranice Hrvatskoga paraolimpijskog odbora, koje je Coca-Cola HBC Hrvatska darovala u povodu njegova 47. rođendana.

Pokroviteljstvo Coca-Cole HBC Hrvatska traje već četvrtu godinu zaredom kako bi se javnost uputilo na potrebe paraolimpijaca i izvanredne rezultate koje postižu unatoč zahtjevnim uvjetima u kojima se pripremaju za svoja natjecanja.

Boška Trbojević, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska, osvrnula se na odlične rezultate paraolimpijaca na Igrama u Pekingu 2008. godine i istaknula zadovoljstvo što je tvrtka zahvaljujući spomenutoj suradnji uvelike pomogla podizanju kvalitete priprema paraolimpijaca.

“Uspjesi paraolimpijaca dokaz su kako sportski duh ne poznaje granice. Svim sportašima želimo mnogo uspjeha na Paraolimpijskim igrama u Londonu sljedeće godine i unaprijed se veselimo njihovim novim postignućima iza kojih stoje godine napornog treniranja.”

Uz Bošku Trbojević na proslavi su sudjelovali i ministar znanosti, obrazovanja i športa, dr. sc. Radovan Fuchs, zatim David Blunt, veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj, Ljubica Lukačić, saborska zastupnica, Anka Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, Ante Sanader, župan Splitsko-dalmatinske županije, Anđelka Visković, zamjenica gradonačelnika grada Splita, te predsjednik Hrvatskoga paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić.

Njima su se pridružile i poznate osobe iz javnog života poput izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića, tekvandoistica Lucije i Ane Zaninović, pjevača Gorana Karana, paraolimpijaca Darka Kralja i Milke Milinković te brojnih drugih.

Nakon službenog dijela svečanosti održan je prigodni program za sve posjetitelje tijekom kojega su odigrane utakmice sjedeće odbojke između OKI Split i reprezentacije Dalmacije te između ekipe novinara te ekipe visokih uzvanika i poznatih osoba.

U prigodnim radionicama Hrvatskoga paraolimpijskog odbora mlađi su se posjetitelji zabavili uz crtanje Mandevillea, maskote Paraolimpijskih igara u Londonu, igre sa zvučnom loptom i uz sjedeću košarku, dok su oni stariji imali priliku zaigrati stolni tenis.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here